Loading...

Duker

Pynt til messen eller arrangementet med et lekkert og profesjonelt design. Finnes nå også i 100 % gjenbrukbart, resirkulert materiale. Mer informasjon

Fetching compatible options
Størrelse
Antall
 
Last opp designHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti

Sørg for at utstillingen din skiller seg ut.

– NYHET: Mulighet for 100 % resirkulert materiale

  • 6 størrelser
  • 2 materialevalg
  • Maskinvaskbar og gjenbrukbar
  • Flammehemmende materiale
  • Begrenset eller heldekkende trykk

Bli lagt merke til
Ønsker du å skape blikkfang på arrangementer eller trekke oppmerksomheten mot spesielle produkter i butikken din? En personlig tilpasset duk med logo kler umiddelbart flate eller sammenleggbare bord og er nøkkelen til et profesjonelt utseende. Derfor har vi gjort det enkelt å designe en duk med trykk som skaper et enhetlig utseende til bordoppsettet ditt – samtidig som logo, firmanavn og merkevarefarger er godt synlig.

Lette og holdbare
Dukene på 220 g/m² er laget av holdbar polyester og kan brukes gjentatte ganger i årevis. Du kan nå velge mellom standard polyester eller resirkulert materiale. Uansett hva du velger, så vil trykket i fullfarge på rynkebestandig stoff forvandle det enkle, sammenleggbare bordet ditt til et profesjonelt blikkfang på messer, utendørsarrangementer og utstillinger i butikken.

Intuitivt design
Er du klar til å sette i gang? Vi har et stort utvalg og hjelper deg med å finne riktig produkt ut fra dine behov. Legg så til dine egne bilder og tekst. Når det er gjort, tar vi oss av resten: Vi lager et profesjonelt trykk og sender bestillingen til deg. Det flotte, tilpassede produktet ditt blir levert klart til bruk.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign