Loading...

Sørg for at utstillingen din skiller seg ut.

  • Firkantede eller runde former
  • 6 størrelser i firkantet eller rund
  • Maskinvaskbar og gjenbrukbar
  • Flammehemmende materiale
  • Begrenset eller heldekkende trykk

Bli lagt merke til
Ønsker du å skape et blikkfang på arrangementer eller trekke oppmerksomheten mot spesielle produkter i butikken din? En personlig tilpasset duk med logo kler umiddelbart flate eller sammenleggbare bord og er nøkkelen til et profesjonelt utseende. Det er derfor vi har gjort det enkelt å designe duker med trykk som gir en harmonisk borddekking – samtidig som logoen, firmanavnet og merkefargene er klart synlige.

Et blikkfang
Duker med personlig trykk gjør det enkelt å bli lagt merke til på messer, utendørsarrangementer eller i butikken din. Enten bordet ditt er firkantet eller rundt, så har vi seks størrelser slik at du finner en duk i riktig lengde. Og når tiden er inne for å vaske polyesterduken, er det bare å putte den i vaskemaskinen og gjøre deg klar til neste messe.

Intuitivt designstudio
Klar til å lage din egen tilpassede bordduk? Vi har et stort utvalg og hjelper deg med å finne riktig produkt ut fra dine behov. Legg så til dine egne bilder og tekst. Når det er gjort, tar vi oss av resten: Vi lager et profesjonelt trykk og sender bestillingen til deg. Den tilpassede duken kommer fiks ferdig og klar til å legges på.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign