Loading...

Inviter kundene inn med flagg som vekker oppmerksomheten.

– NYHET: Flaggstang tilbys som ekstrautstyr

  • 3 størrelser
  • 110 g/m² hvit polyester
  • Kan brukes både ute og inne
  • Ensidig fullfargetrykk
  • Produsert av 95 % resirkulert polyester

Flagg deg frem til kundene Fasadeflagg er utmerkede verktøy når du skal få forbigående til å stikke innom butikken din. Tilpass dem med navn og logo og tiltrekk deg oppmerksomhet på gaten, eller legg til et iøynefallende budskap og bruk dem innendørs for å reklamere for salg og spesialtilbud. I tillegg er det enkelt å bytte ut flagget slik at du kan endre budskap som du måtte ønske.

Enkel montering Det er svært enkelt å montere fasadeflagg til innendørs- og utendørs bruk. Flaggstangen kan festes til de fleste flate overflater, og det er enkelt å henge på flagget. Disse kioskflaggene finnes i tre størrelser og leveres med ensidig fullfargetrykk på gjennomsiktig polyester, så du kan være sikker på at de blir sett og lagt merke til.

Enkel designprosess Er du klar til å designe ditt eget kioskflagg? Tilpass en av malene våre, eller last opp designet ditt og legg til informasjonen din i designstudioet vårt. Hvis du trenger hjelp, kan du be om hjelp fra designteamet vårt hele døgnet. Når du er fornøyd med designet ditt, trykker og sender vi fasadeflaggene dine til deg, slik at du kan vise frem logoen og budskapet ditt til alle som går forbi.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign