Gå til hovedinnhold

Gatebukk med vannbase

Vind, regn, snø og dårlig vær. Høres det kjent ut? Disse skiltene i aluminium og stål takler det meste. De tåler faktisk inntil 90 km/t med vind. Har du allerede en ramme og trenger kun en plakat? Se plakatalternativene her. Mer informasjon

100 % tilfredshetsgaranti
  • Størrelse 1280 x 670 x 371 mm
  • Ramme i aluminium og stål
  • 2 klipsrammer med dekke
  • 4 hjul og håndtak for enkel transport
  • Støtten har plass til 17 liter vann eller sand
  • Tåler vind på opptil 90 km/t

Stødige og vannbestandige skilt

Uansett hva værmeldingen sier, kan du sette disse gatebukkene med vannbase ute på fortauet. Skiltet og budskapet ditt kommer til å tåle vind og vær på fortau, utendørsarrangementer, parkerings- og byggeplasser. Pakken inneholder alt du trenger: én eller to plakater (alt etter hva du velger) og støtte og ramme.

Enkel montering og flytting

For å leste gatebukken med vannbase skrur du av dekselet og fyller støtten med inntil 17 liter vann eller sand. Det virker kanskje mye, men støtten har hjul slik at du enkelt kan flytte rundt på skiltet. Transporter skiltet til ulike arrangementer eller trill det inn i butikken når du ikke bruker det. Det er også enkelt å montere plakatene. Det er bare å gli dem inn i rammen og klipse dem på plass. Skiltene har også et dekke som forhindrer gjenskinn og beskytter mot vann.

Tilpass og bestill skilt på få minutter

Klar til å lage dine egne vannbestandige fortausskilt? Se malene våre for tilpassede plakater, eller last opp ditt eget design. Når du er ferdig, trykker vi plakatene og sender bestillingen din. Gatebukken med vannbase blir levert klar til montering – og klart til å stå imot vær og vind.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign