Loading...

Skap blest med et fortausskilt som tåler vind.

  • Størrelse 1129 x 720 x 530 mm (ramme og base)
  • 2 A1 vannbestandige og solide plakater inkludert
  • Ramme i aluminium og stål
  • 2 klipsrammer med dekke
  • 2 hjul og håndtak for enkel transport
  • Tåler vind på opptil 90 km/t

Stødige og vannbestandige skilt
Uansett hva værmeldingen sier, kan du sette disse gatebukkene med vannbase ute på fortauet. Skiltet og budskapet ditt kommer til å tåle vind og vær på fortau, utendørsarrangementer, parkerings- og byggeplasser. Du kan sette det opp utenfor butikken, treningsstudioet eller kontoret ditt. Pakken inneholder alt du trenger: base, ramme og to rive- og vannbestandige utendørsplakater som kommuniserer fra to sider.

Enkle å montere og flytte
For å leste skiltet skrur du av dekselet og fyller basen med opptil 17 liter med vann eller sand. Det virker kanskje mye, men støtten har hjul slik at du enkelt kan flytte rundt på skiltet. Transporter skiltet til ulike arrangementer eller trill det inn i butikken når du ikke bruker det. Det er også enkelt å montere plakatene. Det er bare å gli dem inn i rammen og klipse dem på plass. Skiltene har også et dekke som forhindrer gjenskinn og beskytter mot vann.

Tilpass og bestill skilt på få minutter
Klar til å lage dine egne vannbestandige fortausskilt? Se malene våre for tilpassede plakater, eller last opp ditt eget design. Når du er ferdig, trykker vi plakatene og sender bestillingen din. Gatebukken med vannbase blir levert klar til montering – og klart til å stå imot vær og vind.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign