Loading...

Perforert vindusfolie

Dekaler til vindu finner du her.


Perforert vindusfolie finner du her.
Få vinduene til å reklamere for bedriften din med perforert vindusfolie montert på innsiden. Vannbestandig perforert vindusfolie i ni ulike størrelser Mer informasjon

Fetching compatible options
Størrelse
Antall
 
Last opp designHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti

Med perforerte klistremerker får du vinduene til å jobbe for deg.

 • 9 størrelser
 • Kvadratiske og rektangulære former
 • Perforert plastmateriale
 • Vann- og værbestandige
 • Festes innvending, vises utvendig
 • Nal kan legges til i kassen
 • Enkel installasjon

  Vinduer som imponerer
  Jobber du i en butikk eller på et kontor med store vinduer eller glassvegger? Utnytt eiendommen til å promotere salg, arrangementer eller åpningstider med perforert vindusgrafikk. Inviterende klistremerker kan friste forbigående til å stoppe opp for å se hva virksomheten din driver med – og det kan gjøre at det blir morsommere å se i vinduer.

Klistremerker til ethvert vindu
Klistremerkene med enveissikt og selvklebende forside festes innvendig og vises utvendig – påvirkes ikke av elementene, men er tydelig for alle som går forbi. De passer perfekt til å vekke oppmerksomheten til forbigående, og fargene gjør det også til et blikkfang. Med 9 størrelser i tillegg til valg mellom former og retninger finner du sikkert klistremerkene som passer til vinduene dine – enten det er til virksomheten eller til vinduene på hjemmekontoret.

Intuitiv design
For å lage din egen perforerte vindusdekal, velger du retning og form – kvadratisk eller rektangulær. Deretter kan du utforske utvalget av personlige design og finne det som passer deg. Har du en tilpasset form du vil bruke? Ikke noe problem. Last opp grafikken ved hjelp av redigeringsverktøyet vårt, så guider vi deg gjennom prosessen. Når du er ferdig, trykker vi vindusklistremerket profesjonelt og sender de til deg slik at du mottar dem klare til bruk.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign