Loading...

Få vinduene til å reklamere for deg takket være perforerte klistremerker.

  • Kan fås i egendefinerte størrelser og former
  • 9 standard størrelser
  • Vann- og værbestandig
  • Festes kun fra utsiden
  • Nal kan legges til i kassen
  • Enkel montering

Vinduer som imponerer
Jobber du i en butikk eller på et kontor med store vinduer eller glassvegger? Utnytt overflatene til å promotere salg eller vise åpningstidene med perforert vindusfolie. Inviterende klistremerker kan friste forbigående til å finne ut hva virksomheten din driver med – og det kan gjøre at det blir morsommere å se i vinduer.

Klistremerker for alle typer vinduer
Klistremerkene våre passer ypperlig til å tiltrekke seg oppmerksomheten til de som går forbi året rundt, samtidig som de skjermer for innsyn. Mikroperforeringen gjør at du kan se igjennom fra innsiden, men ikke fra utsiden. Det skjermer for innsyn på travle gater og gir noe skygge for solen. I tillegg er de enkle å montere. Du fester den på et rent, tørt vindu og bruker nalen til å glatte ut bobler. Hvis du gjør en feil, er det enkelt å fjerne klistremerket og feste det igjen.

Intuitiv designprosess
Klar til å lage ditt eget perforerte klistremerke? Velg retning og form, så kan du se gjennom utvalget av tilpassede design så finner du det som passer deg. Har du allerede et design? Ikke noe problem – last det opp så guider vi deg gjennom prosessen. Når du er fornøyd, blir klistremerket profesjonelt trykket og sendt til deg, så får du utnyttet vinduene dine.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign