Loading...

Bygg opp et lager for det neste salget eller arrangementet ditt.

  • 2 valg av størrelser
  • 2 valg av papirkvalitet
  • Tydelig fullfargetrykk
  • Antall fra 100 til 10 000
  • Anbefalt for kortsiktig bruk

Bestill mer, spar penger Bestill plakater i stort opplag til bruk nå og senere og spar samtidig noen kroner. Uansett om du skal bruke de holdbare plakatene til å kvikke opp veggene dine i butikken, ta dem med på messer eller henge dem opp på offentlige steder som kjøpesentre eller biblioteker, så er de perfekte til å nå flere kunder på med én enkelt bestilling.

En enkelt bestilling som varer Plakatene våre som selges engros er ikke bare kostnadseffektive, de er også laget for å vare. Både de matte plakatene og de med glans er av høy kvalitet og lysekte, slik at du kan formidle budskapet ditt uten å måtte være redd for at logoen skal være uklar eller teksten uleselig. Flotte farger trykt på enten matt eller glanset papir gir plakater som virkelig representerer merkevaren din.

Intuitiv designprosess Er du klar til å begynne utformingen? Se det store galleriet vårt av maler som kan tilpasses eller last opp ditt eget design hvis du allerede har et du vil bruke. Når du legger til din egen informasjon – firmanavn, logo eller opplysninger om et arrangement – pass på at meldingen din er klar, enkel og lett å lese. Vi tar oss av resten. De flotte og profesjonelle plakatene dine leveres klare til bruk.

VistaPrint tilbyr Plakater i større opplag designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign