Loading...

Reboard-skilt

Forvandle innendørsområder til skilt (gjenbrukbare) som ingen vil gå glipp av. Reboard-skiltene våre er laget av tykk, holdbar og FSC®-sertifisert papp. Mer informasjon

Fetching compatible options
Størrelse
Antall
 
Last opp designHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti

Bytt til gjenbrukbar reboard for det neste skiltet ditt.

  • 6 ulike størrelser
  • Stiv papp med flere lag og valg mellom to tykkelser
  • Kun til innendørs bruk
  • FSC®-sertifisert produkt: Laget av materialer fra ansvarlig skogbruk

Gjenbrukbar og iøynefallende skilting

Har du et tomrom i butikken din eller butikkvinduet ditt? Med et gjenbrukbart pappskilt, kan du forvandle dette tomrommet til en måte å markedsføre merkevaren din på. Enten du har tenkt å kjøre en spesiell kampanje, informere kunder om nye produkter eller vise kunder veien, så vil disse reboard-skiltene gjøre susen. I tillegg kan de få firmanavnet ditt eller logoen din til å bli sett på messer og konferanser. Du kan gjøre hva du vil med disse reboard-skiltene – og samtidig føle deg vel fordi de er fullt gjenbrukbare og laget av materialer fra ansvarlig skogbruk.

Lette, solide og holdbare

Disse FSC®-sertifiserte reboard-skiltene er lette og samtidig utrolig solide. Flerlagspappen har et bikube-lignende mellomlag – dette forhindrer bøying, slitasje eller riving uten å legge til ekstra vekt. I tillegg er den enkel å resirkulere.

En fullt tilpassbar designopplevelse

Er du klar til å lage dine egne reboard-skilt? Begynn med å se gjennom galleriet med designmaler du kan tilpasse. (Hvis du allerede har en design som er fiks og ferdig, kan du bruke den enkle opplastingsfunksjonen vår.) Deretter legger du til egne detaljer for å lage et iøynefallende design. Når det er gjort, tar vi oss av resten – et profesjonelt trykk og forsendelse av bestillingen din. Du vil motta flotte reboard-skilt som vil få folk til å snu seg.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign