Loading...

Bytt til gjenbrukbar reboard for det neste skiltet ditt.

  • Mulighet for tilpassede størrelser og former
  • 7 ulike størrelser
  • Stiv papp med flere lag
  • 2 tykkelser
  • Kun til innendørs bruk
  • FSC®-sertifisert produkt: Laget av papir fra ansvarlige skogbruk

Gjenbrukbar og iøynefallende skilting
På utkikk etter et skilt der du kan reklamere for bedriften eller markedsføre et nytt produkt? Eller ser du etter solide skilt som er lette og rimelige med super trykkvalitet til en utstilling, bransjemesse eller til interiøret? Uansett hva som er målet, reboard-skiltene gjør at du kan oppnå det. I tillegg kan du ha god samvittighet, vel vitende om at de er laget av papp fra ansvarlige skogbruk.

Lette, solide reboard-skilt
De FSC®-sertifiserte reboard-skiltene er lette, men utrolig holdbare. Flerlagspappen har et bikube-lignende mellomlag – dette forhindrer bøying, slitasje eller riving uten å legge til ekstra vekt. I tillegg er den lett å resirkulere.

Design du tilpasser selv
Er du klar til å lage dine egne reboard-skilt? Begynn med å se gjennom galleriet med designmaler du kan tilpasse. (Hvis du allerede har en design som er fiks og ferdig, kan du bruke den enkle opplastingsfunksjonen vår.) Deretter legger du til egne detaljer for å lage et iøynefallende design. Når det er gjort, tar vi oss av resten – et profesjonelt trykk og forsendelse av bestillingen din. Du vil motta flotte reboard-skilt som vil få folk til å snu seg.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign