Loading...

Rullebanner uten PVC

Hev nivået på neste salg, messe eller arrangement med et rullebanner av polyester som skaper blikkfang. Ferdig montert med en innebygd ramme. Mer informasjon

Fetching compatible options
Kassettfarge
Antall
 
100 % tilfredshetsgaranti

Skill deg ut med PVC-frie bannere av polyester.

  • Innendørs og utendørs bruk
  • 2 størrelser tilgjengelig
  • 360 g/m² holdbar polyester
  • Ferdigmontert stativ, banner og veske
  • Tydelig fullfargetrykk
  • Laget av PVC-fritt bannermateriale

Bli lagt merke til
Ser du etter en måte å skape blikkfang på messer, konferanser eller butikkarrangementer? De PVC-frie rullebannerne våre er en flott måte å skape blikkfang på uten å bruke tradisjonell vinyl. De lette innendørsbannerne kommer med et innebygd stativ og en bæreveske for enkel transport.

Enkelt oppsett og gjenbruk
Rullebannerne våre er veldig enkle å montere og kan plasseres på en disk, en sokkel eller på gulvet. PVC-frie rullebannere skaper blikkfang uansett hvor du plasserer dem. Og når du er ferdig, kan de enkelt foldes sammen og tas med under armen for å dra til neste arrangement.

3-trinns designopplevelse Er du klar til å lage dine egne rullebannere? Ta først en titt i galleriet hvor du finner tilpassbare designmaler, eller last opp ditt eget design. Deretter kan du legge til dine egne opplysninger for å gjøre det ditt. Vi tar oss av resten. De flotte PVC-frie rullebannerne dine leveres klare til bruk.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign