Loading...

Lag elegante og proffe runde borduker med logo som gir et enhetlig uttrykk.

  • 6 ulike størrelser
  • Fald tilgjengelig
  • Kan vaskes i maskin og brukes på nytt
  • Flammehemmende materiale
  • Mulighet for delvis trykk eller over det hele

En proff, elegant og innbydende stil
Når du designer bordet til varemessen, restauranten eller arrangementet, så vet du at detaljene betyr alt. Bordene er midtpunktet der gjestene tilbringer mest tid, derfor er det essensielt at de er kledd for å imponere. Når du kjøper duker til runde bord i stor skala, må du være sikker på at du får valuta for pengene. Runde bordduker med logo er solide og kan vaskes i maskin og brukes på nytt, noe som gjør dem mer økonomiske.

Stil som holder seg
De runde borddukene våre er laget av solid, holdbar 220 g/m² polyester som vil gjøre at du kan føle deg trygg på at de varer lenge. Du har også mulighet til å velge å legge til en fald i kanten på duken din for et proft utseende. Du får uansett et flott og tydelig trykk du kan være stolt av.

Enkelt design
Kom i gang med å lage runde bordduker med logo ved å utforske galleriet med fullt tilpassbare designmaler. Eller last opp ditt eget design hvis du allerede har et. Når du har funnet et design du liker, kan du gjøre det til ditt eget ved å legge til egen informasjon. Vi tar oss av resten. De flotte runde bordukene med logo leveres klare til å bli lagt merke til.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign