Loading...

Det er lett å flytte rundt på budskapet ditt med en stående utstilling.

  • Hvit papp med dobbel vegg
  • 70 x 100 cm
  • Glatt, matt overflate
  • Innebygget ramme
  • Anbefales for innendørs bruk
  • Lett og enkel å bære

Bedriften din blir lagt merke til
Ser du etter noe som kan få folk til å stoppe innom messestanden eller utstillingen din? Da kan du se på frittstående utstillingmuligheter. Disse lette plakatene kan fint brukes om igjen. De har en innebygget ramme og er enkle å frakte. De er utformet for at området og utstillingen din skal være enkel å sette opp samtidig som den unike stilen din tiltrekker seg besøkende. Bruk tilpassede stående skilt for innendørs bruk for å reklamere for salg, kampanjer, produktbeskrivelser, tjenester og arrangementer.

Enkle og allsidige
Enten du trenger dem til bransjemesser, konferanser eller utstillinger, er de holdbare gulvplakatene våre for innendørs bruk perfekte til enkle men effektive budskap som når ut til mottakerne. Og hver gulvplakat av bølgepapp veier bare 1 kg, så den er lett å bære med seg, sette opp, flytte rundt og bruke om igjen ved behov.

Enkel kreativ prosess
Lyst til å komme i gang? Du kan laste opp en designfil eller lage egne gulvplakater fra begynnelsen av i designstudioet vårt. Da trykker vi det profesjonelt og sender det til deg. Den tilpassede gulvplakaten får du fiks ferdig og flott, klar for utstilling.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign