Loading...

Pappdisplay-kuber kan du ta med deg overalt.

  • 2 størrelser
  • 2,3 mm hvit dobbelvegget «e-flute»-papp
  • Tydelig fullfargetrykk
  • Enkel montering
  • Kun for innendørs bruk
  • Kan generelt resirkuleres

Praktisk og originalt Lyst til å markedsføre produktene dine og engasjere kundene? Prøv tilpassede pappdisplay-kuber. De er mye mer enn bare et salgssted – de er merkeambassadører. Enten du skal bruke dem i egen butikk eller på reise, er disse displayene det du trenger. De er enkle å flytte på og frisker opp hvor som helst. Selv på et travelt marked kan du fremheve merket ditt med disse pappdisplay-kubene – du kan få trykk på alle fire sidene slik at du vekker oppmerksomheten fra alle kanter.

Enkel montering og oppsett Pappdisplay-kubene er designet på moduler noe som gjør at de er enkle å montere og demontere. Lette å transportere og lagre, og kan brukes om igjen på flere arrangementer – kubene kan tilpasses et bredt spekter markedsføringsbehov. Boksene av «e-flute»-papp finnes i to størrelser (40 x 40 x 40 cm og 50 x 50 x 50 cm) og kan tilpasses med grafikk og logo for et helhetlig uttrykk. De er lette, portable og spesielt godt egnet til popups, bransjemesser og salgsfremmende arrangementer.

__ En kube tilpasset deg__ Du kan realisere visjonene dine på bare noen få klikk. Du kan lage din egen pappdisplay-kube hos VistaPrint. Disse salgsdisplayene gir skarpe og rene resultater – det du trenger for å vise frem de unike designene og trollbinde målgruppen. Det er superpraktisk å få ferdig tilpassede pappdisplay-kuber levert på døren – designet for å fange oppmerksomheten fra alle kanter.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign