Loading...

Gjør hvilket som helst bilde til et iøynefallende skilt takket være pappfigurer du kan designe selv.

  • 5 størrelser
  • Skreddersydd til din form
  • 2 materialer
  • Støtte inkludert
  • Kan i stor grad resirkuleres

Morsomme og allsidige
Tilpassede pappfigurer er en morsom måte å gjøre et bilde «levende» på. Pappfigurene passer utmerket på messer og i butikkvinduer og kan gjøre utstillingen din morsom og mer personlig. Du kan selvfølgelig også bruke dem som pynt hjemme og gjør bursdagsfeiringen helt perfekt – bare se for deg en stor versjon av favorittpersonen din i gangen! Disse rimelige pappfigurene kan brukes både til jobb og fritid, for å tiltrekke oppmerksomhet og gjøre budskapet ditt mer synlig samtidig som du gleder publikum.

Stødige og flyttbare
Disse pappfigurene er laget av kvalitetspapp og står av seg selv. De er både solide og lette samt enkle å flytte rundt, slik at du kan bruke dem over alt. Velg mellom 5 ulike standardstørrelser, opptil 200 cm høye. Disse pappfigurene er lette å flytte og leveres med en pappstøtte som festes bakpå figuren. Du kan velge mellom to materialer – 10 mm hvit papp med bikakestruktur for en trendy, godt resirkulerbar figur, eller et mer tradisjonelt alternativ med 4 mm hvit EB-flute papp.

Slipp kreativiteten løs
Klar til å bestille din egen pappfigur? Da er det bare å laste opp bildet ditt og starte moroa. Når du er fornøyd med designet ditt, sender du det til oss, så tar vi oss av resten. Pappfigurene dine leveres klare til bruk.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign