Loading...

Kombiner stil, reklame og funksjon med skillevegger

  • Kan fås i egendefinerte størrelser
  • 10 mm tykk hvit papp med bikakestruktur
  • 1, 2 eller 3 sider
  • Rask og enkel montering
  • Innendørsbruk
  • Kan generelt resirkuleres

Supert for ethvert lokale Vi presenterer den allsidige skilleveggen vår – en rimelig og stilig løsning for å enkelt dele opp og forbedre plassen. Dette frittstående panelet er laget av hvit papp med bikakestruktur og kan brukes til en rekke formål – fra å skape separate arbeidsplasser hjemme og på kontoret, til temporært bruk på arrangement, bransjemesser, pop-ups og mye mer.

Allsidig og praktisk Skilleveggene kan fås med én, to eller tre sider – slik at du kan dele inn plassen på en stilig og praktisk måte. Velg blant en rekke egendefinerte størrelser, fra 50 x 60 cm til 180 x 180 cm, for å passe til dine behov. Skilleveggene er laget av lett og solid papp som generelt kan resirkuleres, noe som gjør det enkelt å avhende. Dette produktet leveres forhåndsmontert slik at det er enkelt å sette opp og enkelt å lagre.

Legg til designet ditt For å komme i gang kan du velge størrelse og hvor mange sider du vil ha. Så lager du ditt eget ved å legge på design, detaljer, tekst eller logo. Trenger du hjelp? Ekspertene våre er her for å hjelpe deg med designet på telefon, e-post eller chat. Når designet ditt er ferdig, tar vi oss av trykkingen og sørger for at skilleveggene dine ser supre ut og er klare til å settes opp ved levering.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign