Loading...

Prøv noe nytt med et større og mer imponerende skiltstativ.

  • 50 x 50 x 185 cm størrelse (ferdig stablet)
  • 4 deler som kan forbindes og stables
  • 2,3 mm hvit E Flute-papp
  • Frittstående skilt
  • Klart trykk i fullfarge

Moderne og iøynefallende markedsføring

Leter du etter en ny måte å trekke til deg kunder på i butikken eller ved arrangementsstanden din? Triangulære skiltstativ er laget for å få virksomheten din til å bli lagt merke til. Disse frittstående tårnene er laget av fire pappdeler som kan stables. Ferdig montert er de 185 cm høye med en iøynefallende, abstrakt form. Og med så mange synlige overflater som kan tilpasses på hvert trekantede skilt, er det ingen begrensninger for hvor kreativ du kan være – eller hvor mye informasjon du kan dele med kundene dine.

Enkelt oppsett og fremvisning

Vi har designet disse triangulære skiltstativene for at de skal være praktiske og effektive. På få minutter kan du begynne å vise frem logoen din, promotere tilbud eller annonsere kommende arrangementer. Hver del av E Flute-bølgepappen trykkes og leveres flatpakket. Alt du trenger å gjøre er å folde og sette sammen delene ved hjelp av de innebygde rillene (vi anbefaler å bruke lim for langvarig bruk). Du kan stable alle fire på gulvet , slik at de kommer opp i øyehøyde, eller færre hvis de skal stå på et bord. Den trekantede formen lar tårnet stå av seg selv, og det lette materialet gjør det enkelt å dreie og justere gulvskiltet etter behov.

Innovativ 3D-designprosess

Er du klar til å begynne utformingen av skiltstativet ditt? 3D-designstudioet vårt kan hjelpe med å guide deg gjennom prosessen. Samtidig som du legger til farge, bilder, tekst og mer på hver side av skiltet, vil du kunne se hvordan det triangulære skiltstativet ditt vil se ut når det er ferdig montert og klart til bruk. (Du kan til og med dreie det rundt for å se det fra alle sider). På den måten fjerner du enhver gjetning og kan være trygg på at skiltet blir som forventet. Når du er fornøyd med designet ditt, trykker og sender vi bestillingen din til deg. Det tresidige skiltstativet ditt leveres klart til bruk – og klart til å skille seg ut.

Sort og rosa triangulært skiltstativ

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign