Gå til hovedinnhold

Sammenleggbare bannere

Sørg for at kundene dine ser deg på messer og konferanser med tosidig bannere. Kan brukes både ute og inne. Lett og solid polyester. Mer informasjon
Størrelse
Antall
 
100 % tilfredshetsgaranti
  • 2 størrelser
  • 110 g/m² robust polyester
  • Kan brukes inne og ute
  • Flott fullfargetrykk
  • Aluminiumramme, jordspyd og bæreveske er inkludert

Tid spiller en utrolig stor rolle når du skal forberede et arrangement eller en markedsføring utendørs. Det er da du trenger våre sammenleggbare bannere som leveres med alt du trenger for å gjøre monteringen enkel. De er perfekte når du vil vise frem logoen din på innendørs eller utendørs arrangementer eller utstillinger – og for å oppmuntre folk til å stikke innom standen din.

Settet inneholder to polyesterbannere, en aluminiumsramme og fire jordspyd for å sikre bannerne. Leveres i en praktisk bæreveske. Ikke behov for verktøy. Og det lette, men likevel slitesterke materialet, sikrer enkel transport, montering og visning.

Er du klar til å lage dine egne sammenleggbare bannere? Last opp designet ditt og legg til detaljene dine i designstudioet vårt på nettet. Vi tar oss av resten: Vi trykker og sender bestillingen din til deg. Det sammenleggbare banneret er klart til bruk når du tar det ut av bæreveska.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign