Loading...

Reklamer for eiendommen, butikken eller spesielle arrangement med til salgs-skilt.

  • 2 materialer
  • 2 størrelser
  • Kan fås i resirkulerbar plast
  • Fullfargetrykk
  • For innendørs og utendørs bruk

Iøynefallende skilt
Med så mange hus og leiligheter til salgs eller leie, må du skille deg ut fra mengden for å fange oppmerksomheten til forbipasserende. Til salgs-skilt har en unik V-form som festes til veggen og viser frem bedriftsnavnet og kontaktopplysninger i begge retninger – dobbel eksponering og reklameplass. Disse v-formede skiltene kan også brukes utenfor boligen ved spesielle anledninger.

Værbestandige og resirkulerbare løsninger
Til salgs-skiltene er laget av bølgeplast som er holdbar, værbestandig og varer i opptil to år. Vi tilbyr også DISPA-papp – et mer bærekraftig alternativ som kan resirkuleres. Vi anbefaler å bruke til salgs-skilt i papp innendørs og på skjermede steder utendørs. Til salgs-skilt i papp kan vare opptil tre måneder utendørs. Begge materialene kan fås i to størrelser.

Intuitiv designprosess
For å komme i gang med å lage til salgs-skilt kan du utforske galleriet vårt med tilpassbare designmaler. (Har du allerede et ferdig design? Da kan du laste det opp.) Når du har funnet et design du liker, kan du gjøre det til ditt eget ved å legge til egne detaljer på begge sider. Når det er gjort, tar vi oss av resten: Vi trykker designet ditt profesjonelt og sender bestillingen til deg. Til salgs-skiltene fanger oppmerksomheten.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign