Loading...
utendørsplakater

Utendørsplakater

Tross vær og vind med plakater som tåler vann. Du kan henge dem i butikkvinduer, på oppslagstavler og mange andre steder. Sjekk ut designmalene våre som du kan tilpasse etter ønske og se hvor enkelt det er å laste opp din egen design. Mer informasjon

Fetching compatible options
Størrelse
Antall
 
Last opp designHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti

Spre budskapet ditt, uansett vær.

  • 6 størrelser
  • 170 g/m² polyesterfolie
  • Matt, hvit finish
  • Tåler dårlig vær og vann
  • Fullfargetrykk i levende farger

Leter du etter nye skilt for firmaet eller arrangementet ditt som tåler vær og vind og holder lenge? Med våre plakater som tåler vann blir du lagt merke til både i sol og regn. Disse plakatene er både lette og solide, og de er laget av en spesiell, utendørsvennlig polyesterfolie: Plasten falmer ikke og tåler vann, og likevel ser og føles den ut som papir av høy kvalitet. Når utendørsplakatene dine designes med en flott design som er et ekte blikkfang, kan de pryde et butikkvindu, vise seg frem på oppslagstavler rundt omkring i byen eller gi deg oppmerksomhet på ditt neste utendørsarrangement.

Klar til å lage en flott plakat? Først sjekker du ut vårt utvalg av designmaler for utendørsplakater som kan utformes etter eget ønske (eller last opp din egen design). Når du har funnet en design som fungerer for deg, kan du tilpasse den med tekst eller bilder. Vi trykker og pakker plastplakatene dine profesjonelt, og bestillingen din ankommer i perfekt tilstand, klar til bruk og ikke minst til å vekke oppsikt.

Utendørsplakater

VistaPrint tilbyr Utendørsplakater designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign