Loading...
utendørsplakater

Utendørsplakater

Tross vær og vind med værbestandige plakater. Du kan henge dem i butikkvinduer, på oppslagstavler og andre steder. Mer informasjon

Fetching compatible options
Størrelse
Antall
 
Last opp designHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti

Spre budskapet ditt, uansett vær.

  • 8 størrelser
  • 3 materialtyper
  • 170 g/m² polyesterbelegg
  • Matt, hvit finish
  • Vannfast, vannbestandig og lysekte alternativer
  • Livlig fargetrykk

Vannfaste budskap
Leter du etter nye skilt til firmaet eller arrangementet ditt som tåler vær og vind og holder lenge? Med vannfaste, vannbestandige og lysekte plakater blir du lagt merke til både i sol og regn. Når utendørsplakatene dine designes med en flott design som er et ekte blikkfang, kan de pryde et butikkvindu, vise seg frem på oppslagstavler rundt omkring i byen eller gi deg oppmerksomhet på ditt neste utendørsarrangement.

Mange alternativer
Nå kan du velge utendørsplakater som passer til klimaet og omgivelsene der du befinner deg. Velg mellom lysekte, laminerte og matte plakater, vannfaste polyesteralternativer og lysekte, lystette og vannbestandige alternativer.

Enkel tilpassing
Klar til å starte designprosessen? Først sjekker du ut vårt utvalg av designmaler for utendørsplakater som kan utformes etter eget ønske (eller last opp din egen design). Når du har funnet en design som fungerer for deg, kan du tilpasse den med tekst eller bilder. Vi trykker og pakker de vannfaste plakatene dine på profesjonelt vis og sender bestillingen din i perfekt tilstand, klar til bruk og ikke minst til å vekke oppsikt.

Utendørsplakater

VistaPrint tilbyr Utendørsplakater designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign