Loading...

Gjør posten mer iøynefallende med tilpassede forretningskonvolutter.

  • 3 vanlige størrelser
  • Størrelsene C4 (120 g/m²), C5 og DL (90 g/m²)
  • Valgfritt adressevindu
  • Gråfarge innvendig hindrer innsyn
  • Gummiert klaff eller selvklebende dekkark
  • FSC®-sertifisert produkt: Laget av papir fra ansvarlige skogbruk

Profesjonelt og effektivt Trykkede forretningskonvolutter ser mer profesjonelle ut enn håndskrevne, og de gjør fakturering og kommunikasjon mye enklere. Når du har mye post du skal håndtere, kan konvolutter med logo bidra til at du sparer tid og ser profesjonell ut. Og den grå innsiden sikrer informasjonen ved at man ikke kan se gjennom papiret. Forretningskonvolutter gjør det også enklere å sende ut spesialtilbud, og da kan du være mer spontan med kampanjene dine.

Enkel å få øye på, vanskelig å gå glipp av
Enten du sender ut en faktura, et takkekort eller en rabattkode, så vil du ikke at det skal bli borte i postbunken. Med skarpe trykk og raft design, kan du sørge for at forretningskonvoluttene umiddelbart blir igjenkjent av folk som kjenner merkevaren din eller produktene dine. Og du kan selv velge om du vil sette på en logo, et bilde eller andre elementer som kan virke tiltrekkende på kunder.

Enkel designprosess
For å begynne utformingen av forretningskonvoluttene dine velger du antall, størrelse, vindusalternativ og type forsegling. Så kan du velge «Se gjennom designene» for å se en rekke oppsett og stiler som du kan legge opplysningene dine inn i. Du kan prøve deg frem med skrifttyper, avstander og til og med størrelsen og plasseringen av logo og andre bilder. Når du er fornøyd med hvordan det ser ut, kan du se på forhåndsvisningen og fullføre bestillingen.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign