Loading...

Gjør det enkelt å kontrollere adgangen med stempler med logo.

  • Selvfargende stempler
  • 2 størrelser
  • Hudvennlig, svart blekk 
  • Jevn blekkfordeling
  • Kan brukes opptil 10 000 ganger

Merk:  Det anbefales ikke å laste opp mindre grafikk, skrifttyper mindre enn 8 pkt eller tynne streker da det kan bli vanskelig å lese.

Bruk stempel ved inngangen
Vil du at folk skal kunne komme og gå på arrangementer, selskaper eller en nattklubb? Da er kanskje stempler med logo tingen – de er laget av solid gummi og har stilige design som du kan stemple på hendene til de besøkende. Du kan tilpasse med logoer, emotikoner eller korte meldinger slik at det blir en mer personlig opplevelse både for arrangøren og for de besøkende.

Stempel uten søl
De selvfargende stemplene fås i to størrelser og setter tydelige, lesbare merker slik at det er lett å kontrollere adgangen. Hudvennlig svart blekk sørger for at det er tydelig, uten at det irriterer huden – rask og enkel kontroll ved inngangen. Og med disse tilpassede selvfargende stemplene er det ikke behov for å fylle på blekk manuelt eller bruke en blekkpute.

Enkle å lage
Klar til å designe et stempel med logo? Velg fra utvalget vårt av maler eller last opp logoen din og eventuelt andre ting du vil ha med. Vi tar oss av resten, og stemplene med logo leveres klar til bruk rett ut av esken.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign