Loading...

Esker med vippelokk gir merkevaren din et løft og gjør det mer spennende å pakke ut.

  • 10 størrelser
  • 3 lamineringsalternativ
  • Solid dobbeltsidig papp
  • Selvlukkende lokk
  • Kan trykkes på innsiden
  • FSC®-sertifisert produkt: Laget av papir fra ansvarlige skogbruk

Iøynefallende design
Når det er så mange mindre bedrifter som konkurrerer om oppmerksomheten på nettet, i butikker og på arrangement, må du sørge for at du skiller deg ut. Da kommer esker med vippelokk til unnsetning. De finnes i 10 størrelser, med 3 lamineringsalternativ og er formet som en skattekiste – de er designet for å vekke kundens oppmerksomhet. Når du også kan få trykk på innsiden, har du mer plass til å legge inn personlige meldinger eller logoer for å øke kundelojaliteten.

Pakk, flipp og gled deg
Dobbeltsidig papp gjør at eskene med vippelokk er slitesterke, og lukningen betyr at produktene dine pakkes trygt samtidig som selve utpakkingen føles som noe eksklusivt. Ser du etter den perfekte gaveesken med lokk for reklamegaver? Da er du på rett sted. Esker med vippelokk passer supert til kosmetikk, såper, smykker og annet mindre tilbehør.

Enkel tilpasning
Med et designstudio i 3D er det lett og morsomt å lage dine egne esker med vippelokk. Tilpass en mal fra galleriet vårt, eller last opp din egen logo eller merkevare. Juster designet ditt, og se den fra alle vinkler helt til du er fornøyd – så tar vi oss av resten. Esker med vippelokk blir levert på døren klare til å imponere.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign