Frisk opp utendørstreningen din

Estimert lesetid: 3 minutter

Godværet er på vei, og dette er en perfekt mulighet til å utvide treningsstudioet ditt. Enten du er personlig trener eller eier av et treningsstudio, kan du gi ny giv til virksomheten din ved å flytte den ut i frisk luft. Vurder å tilby gruppeklasser (eller private treningsøkter) utendørs for å nyte solen og oppmuntre til fysisk distansering. I tillegg til å få muligheten til å tilby flere klasser, vil du skape noe nytt og spennende for de aktuelle kundene dine. (Det er stor sjanse for at de vil elske å trene i nye omgivelser!) Utendørsklasser er også en flott mulighet til å trekke til seg potensielle kunder som spaserer forbi – bare bruk de rette merkevareproduktene til å skape litt buzz rundt merkevaren din.

1. T-skjorter

Representer merkevaren din ved å ha logoen din på t-skjorten din under økten – og pass på at alle ansatte eller assistenter også har en på seg. T-skjorter er også flotte til kunder – lojale kunder elsker å vise frem merkevaren de er glad i, så pass på å ha en stabel klar til å selge etter økten. Eller vurder å dele dem ut eller gi dem bort som premier som et takk til de trofaste kundene dine.

2. Flagg

Tiltrekk deg nye kunder (og gjør det enklere for de aktuelle kundene dine å finne deg) med flotte flagg. Bruk noen til å vise vei til treningsområdet ditt, og bruk ett til å peke ut et møtested eller innsjekkingsområde. Flagg er flotte som bærbar markedsføring, siden du kan fjerne dem og installere dem på nytt der du vil.

3. Visittkort

Ta med deg en bunke visittkort til utendørstreningen din for at folk skal kunne ta med seg en fysisk påminnelse av den flotte opplevelsen de hadde med bedriften din. Sett en QR-kode på den ene siden der folk kan finne tidsplanen din på nettet og enkelt melde seg på neste økt.

Tips fra Vistaprint

La visittkortene dine jobbe like hardt som du gjør – del ut flotte visittkort.

+ hvordan du forbereder deg til suksess utendørs:

Skap et treningsområde.

Enten du skal ha treningsøkten i en nærliggende park eller på parkeringsplassen til treningsstudioet ditt, er det bra å definere området med skilt og peke ut et møtested. Skill av området med noe midlertidig, som et rep, et flagg eller en gatebukk. Pass på et du overholder lokale forskrifter og har nødvendige tillatelser til å installere treningsområdet ditt, og ta deg tid til å rydde opp etterpå.

Tilby utstyr til bruk utendørs.

Gjør ditt beste for å gjenskape studio-opplevelsen utendørs, som for eksempel ved å tilby friske håndklær og kaldt vann. Ta et steg videre og tilby vannflasker med logo for dem som har glemt sin egen – disse vil hjelpe deg å markedsføre bedriften din etter at økten er ferdig.

Innfør en trygg oppsettprosess.

Sikkerhet er svært viktig for alle nå, så pass på at kundene dine føler seg trygge med én gang de kommer. Hvis du trenger utstyr til treningen din, installer rengjorte frivekter, treningsmatter eller mosjonssykler før økten begynner – og pass på at alt settes opp i trygg avstand fra hverandre. Oppmuntre deltakerne til å rense hendene sine både før og etter økten også.

Bruk en mikrofon eller et høyttalersystem.

Pass på at alle hører deg (og musikken din) under økten ved hjelp av en mikrofon og en høyttaler. Dette kan være forskjellig fra det du bruker innendørs, så pass på å teste det før den første utendørsøkten din.

Bli kreativ på sosiale medier.

Pass på at studio-medlemmene dine vet at du tar ting med utendørs. Vis det nye oppsettet ditt på Instagram, eller direktestrøm klasser på Facebook, og oppmuntre folk til å bli med fra sin egen hage.

Alt du trenger til å ta treningen din utendørs

  1. T-skjorter med logo
  2. Bærbare flagg
  3. Visittkort
  4. QR-kode-påmelding
  5. Et treningsområde
  6. Utstyr til utendørs bruk
  7. En trygg oppsettprosess
  8. Et høyttalersystem
  9. En strategi for sosiale medier