Skilt restauranter bør ha

Estimert lesetid: 4 minutter

Det å eie en restuarant kan være krevende … og i disse tider mer krevende enn noen gang. På grunn av koronaepidemeien har spisesteder over hele verden måttet finne nye måter å selge sine varer og tjenester på. Vi har sett mange kreative løsninger, fra fine restauranter som selger take away til pizzarestauranter som selger pakker med ingredienser og oppskrift, slik at vi kan lage maten selv. Vi har sett at spisesteder raskt har tilpasset seg nye sikkerhetsregler og retningslinjer, både med tanke på færre bord og berøringsfrie transaksjoner.

Og nå som du har gjort alle disse endringene i restauranten din, er det på tide å kommunisere det til kundene dine. Klassiske skilt (som vinylbannere eller vindusdekaler) er kanskje de mest velkjente måtene å dele ny informasjon på på en måte som fortsatt reflekterer merkevareidentiteten din.

Enten du etablerer nye sitteplasser ute eller ønsker å tiltrekke deg flere kunder med et fristende tilbud, gjør et nytt skilt kundene oppmerksomme på tilbudet ditt.

Skilt til restauranter kan brukes til å:

  1. Spre budskapet om nye tilbud.
  2. Vise QR-koder for berøringsfrie menyer.
  3. Tiltrekke seg flere kunder.
  4. Informere kundene dine om sikkerhetsprosedyrene.
  5. Forsterke merkevaren din.
  6. Fortelle alle som går forbi mer om spisestedet ditt.

1. Spre budskapet om nye tilbud.

I tillegg til å informere om nye tjenester og tilbud på sosiale medier, kan du bruke et godt, gammeldags skilt til å spre budskapet ditt. Heng en vinylbanner i vinduet på restauranten for å markedsføre nye leveringstjenester, kampanjetilbud eller nye retter på menyen. Enten du innfører nye sikkerhetstiltak eller tilbyr nye kaffesmaker, er det å annonsere nyheten smart for å friste både gamle og nye kunder.

TIPS FRA VISTAPRINT

Kanskje tilbyr du en egen hentesone eller egne parkeringsplasser for henting? Marker disse sonene med flagg eller tavler som viser kundene hvor de kan stå.

Spre budskapet

2. Vise QR-koder for berøringsfrie menyer.

QR-koder har blitt aktuelle igjen, ikke minst på restauranter. Dette gjør det mulig for kundene å lese menyen på en enkel og gunstig måte. Opprett en QR-kode som kobles til menyen din, og trykk den på et sted der kundene kan skanne den. Bruk en på en utvendig vindusdekal, slik at kundene kan lese menyen før de setter seg, og plasser andre på stående reklamekort på bordet. Det gjør det enkelt å skanne koden ved bordet.

TIPS FRA VISTAPRINT

Du kan også bruke QR-koder for berøringsfrie transaksjoner. Vis en på markedsføringsmateriale (som bannere og dekaler) samt en ved kassa, slik at kundene kan skanne for å betale.

Velg berøringsfrie løsninger

3. Tiltrekk deg flere kunder.

Tiltrekk deg oppmerksomhet

Alle som går eller kjører forbi restauranten din er potensielle kunder. Sørg for at du fanger oppmerksomheten deres ved hjelp av vinylbannere, plakater eller skilt i tillegg til det vanlige restaurantskiltet ditt. Hvis du ønsker å plassere skilt på fortauet, må du først kontakte kommunen for å sjekke hvilke regler og retningslinjer som gjelder for utendørs skilting.

Når du skal designe skilt til kafeer, bør du inkludere et fristende tilbud for å få folk til å komme inn. Enten det er halv pris på pizza på onsdag eller gratis levering for nye kunder, så er et godt tilbud alltid en fin måte å tiltrekke seg kunder på.

TIPS FRA VISTAPRINT

Restauranter som kun leverer hjem blir stadig mer populært. Ettersom denne typen virksomhet ikke har butikkvindu eller spisesal, kan det være vanskelig å få oppmerksomhet fra forbispaserende. Men flyere, trykte menyer og postkort som deles ut i det området virksomheten leverer kan være et smart grep.

4Informere kundene dine om sikkerhetsprosedyrene.

Sikkerheten har førsteprioritet for alle som driver små virksomheter, og det har skjedd store endringer for hva som er mulig for restauranter. Derfor kan det være smart å informere kundene om nye regler og retningslinjer før de setter seg ned for å spise. Sett opp et skilt utenfor inngangsdøren for å minne kundene på at de må bruke munnbind og desinfisere hendene før de kommer inn. Du kan også lime en vindusdekal med en QR-kode i vinduet, slik at kundene kan lese reglene før de kommer inn. Inne kan du bruke gulvdekaler for å sikre at kundene holder korrekt avstand.

Tenk sikkerhet

5. Forsterke merkevaren din.

Bruk skilt som markedsføringsverktøy for å styrke spisestedets identitet eller skape litt ekstra blest. Design skiltene med skrifttyper og farger som matcher merkevaren din.

For å styrke merkevarebyggingen og sikre at skiltet er enkelt å lese, kan du følge designtipsene til ekspertene våre. Fra farge til skriftstørrelse og skrifttype, det er mye å huske på når du skal velge skilt til restauranten din.

Markedfør bedriften

6. Fortelle alle som går forbi mer om spisestedet ditt.

Du kan ikke regne med at navnet alene gir kundene dine nok informasjon om restauranten din. Derfor bør du bruke visuelle verktøy som skilt tilleggsinformasjon utenfor for å tiltrekke deg nye, potensielle kunder. Spesialiserer kafeen din seg på smoothies og juicer? Bruk vindusdekaler med ikoner som viser hva du tilbyr. Driver du en økologisk pizzarestaurant? Lag en utendørs plakat som viser hvilke typer og ingredienser du kan tilby.

Fortell alle som går forbi mer om spisestedet ditt. Vis dem hva du serverer med et slagord eller en meny. Hvis skiltet ditt sier ‘Brklyn,’ lag en vinylbanner som henger under med mer informasjon – f.eks., ‘Brklyn kaffe hele dagen: Håndbrygget kaffe, deilige sandwicher og annen snadder.

Fortell kundene mer

Vistaprint velger:
Skilt restauranter bør ha