Tenk utenfor butikken med en pop-up på fortauet

Estimert lesetid: 3 minutter

Dette er en perfekt tid for å nå ut til nye kunder … og du trenger nesten ikke gå over terskelen for å gjøre det. (Med mindre du vil selvfølgelig!) Hvis du ønsker oppmerksomhet fra eksisterende og potensielle kunder på en morsom og minneverdig måte, kan du arrangere en pop-up utenfor døren.

Ved å tilby en spennende pop-up utenfor butikken, vil du garantert oppleve flere kunder inni butikken også.

1. Flyers

Tilby små fysiske minner fra bedriften din – som en flyer eller et postkort. Vis dem på et stativ eller legg dem pent på et bord. Del dem ut til kundene når du går, og legg et i handleposen når de handler.

Tips fra Vistaprint

Materiell som flyere, postkort og brosjyrer er gode måter å fortelle historien din på … og sende kunder hjem med all den informasjonen de trenger om den bedriften din.

2. Nettingbannere

Tiltrekk deg oppmerksomhet på lang avstand med et iøynefallende banner. Nettingbannere passer perfekt til utendørs arrangementer. De er produsert i polyester, falmer ikke og tåler vann. Ingen grunn til å være redd for værvarsel som sier vind og regn!

Velg et banner i bedriftens farger og bruk navn og logo. Logoen bør være synlig på lang avstand for å kunne tiltrekke seg kunder. Du kan også legge til annen informasjon som menyforslag når de kommer nærmere.

3. T-skjorter

Det å bruke klær i bedriftens farger og med logo er en svært effektiv måte å markedsføre bedriften på. Derfor bør du sørge for at alle som går forbi ser at du jobber der. Velg klær, f.eks. en t-skjorte med logo, for å vise hvor du hører til. I tillegg til å skape oppmerksomhet, vil en t-skjorte med logo vise at du er profesjonell, noe som øker bedriftens troverdighet.

Slik kan du friste kundene:

Sett opp bord som virker innbydende.

Et banner gjør at folk blir oppmerksomme på bedriften din, men du må i tillegg tilby noe som gjør at de får lyst til å komme bort og si hei. Du kan for eksempel sette opp et bord med en duk med logo. Legg ut enkelte varer fra butikken, og sørg for å ha nok prøver og markedsføringsmateriell i tillegg til at du presenterer varer fra butikken.

Tips fra Vistaprint

Frist kundene med en lekker presentasjon. Kanskje kan du spille musikk eller gjøre noe (f.eks. blande smoothies), slik at kundene ser hva du driver med.

Tilby et insentiv.

Det er fint å gi ut gratis prøver … men hva om du kan friste kundene til å komme tilbake? Del ut postkort og flyere med spesialtilbud som du deler ut, eller la den ene siden av visittkortene dine være et lojalitetskort der kundene kan samle stempler. Frist forbipasserende til å komme tilbake, og sørg for at de som bare er nysgjerrige blir betalende kunder.

Hold kontakten med kundene.

Små bedrifter er viktige for nabolaget, så vis at du bryr deg om nabolaget ved neste arrangement. Du kan samle inn penger til en lokal sak eller organisasjon, invitere lokalpolitikere eller lokalavisen. (Kanskje får du gratis publisitet i avisen.) I tillegg kan det å engasjere seg lokalt vise seg nyttig på lang sikt. Hold deg oppdatert om lokale arrangementer som parader og lokale salgsdager, slik at du kan utnytte all ekstra trafikk.

Vær sosial.

I tillegg til å spre ordet om arrangementet ditt på sosiale medier, kan du oppfordre besøkende til å dele bilder fra pop-up-en i sine egne sosiale kanaler. Lag en hashtag for arrangementet ditt, slik at du kan finne innleggene deres senere. Du kan også oppfordre forbipasserende til å følge kontoer i sosiale medier for småbedrifter. Sørg også for at pop-up-en din er noe de *vil* fotografere – vurder å henge opp et Instagram-vennlig bakteppe, og sørg for at produktet ditt ser ekstra pent ut (fargerik smoothie-pynt og lignende?). Lag en hashtag for arrangementet ditt, slik at du kan finne innleggene deres senere. Du kan også oppfordre forbipasserende til å følge kontoer i sosiale medier for småbedrifter. Sørg også for at pop-up-en din er noe de *vil* fotografere – vurder å henge opp et Instagram-vennlig bakteppe, og sørg for at produktet ditt ser ekstra pent ut (fargerik smoothie-pynt og lignende?).

Alt du trenger til en pop-up på fortauet

  1. Flyers
  2. Postkort
  3. T-skjorter
  4. En iøynefallende stand
  5. Insentiver eller spesialtilbud
  6. Kontakt med lokalsamfunnet
  7. En egen hashtag for et arrangement