Loading...

Personlig tilpassede vester og refleksvester

Gjør teamet klart til å takle all slags vær med tilpassede vester og jakker i reflekterende materiale. Det er enkelt – og morsomt – å designe en helhetlig look til teamet ditt i designstudioet. Bare legg til logo, emblem eller bedriftsnavn.

Gå til filtrerte resultater


  Design personlig tilpassede varmevester og refleksvester.

  Hvis du er ute etter et ekstra varmt lag, er tilpassede vester et stilig plagg. Personlig tilpassede vester med høy synlighet i sterke og reflekterende farger hjelper også teamet ditt til med å bli sett når de arbeider ute eller i områder med dårlig sikt. VistaPrint har akkurat det du trenger, og tilbyr en rekke stiler, merkevarer, materialer og farger.

  Du kan til og med velge mellom et utvalg av spesielle funksjoner, som elastisk snøring, hengeløkker, refleksbånd og fukttransporterende eller vanntett materiale. Når du har funnet de riktige vestene for deg og teamet ditt, kan du tilpasse dem i det interaktive designstudioet vårt. Og ikke glem at ekspertteamet vårt alltid er beredt til å hjelpe deg hvis nødvendig. Så tar vi oss av resten. De trykte refleksvestene eller personlig tilpassede vestene dine leveres klare til bruk.

  Ofte stilte spørsmål

  Klart det. Du kan laste opp designfilene i følgende formater: .pdf, .ai, .jpeg, .png og .ppt. Eller lag noe helt fra bunnen av i designstudioet vårt.

  De fleste vestene er laget av polyester eller nylon, men vi har også alternativer i bomull og akryl.

  Ja. Flesteparten av vestene har glidelås. I tillegg til glidelåsen, finnes det alternativer med lommer foran, på brystet og innvendig.

  Flesteparten av refleksvestene og de tilpassede vestene har ingen minimumsantall for bestilling – men jo flere du kjøper, desto mindre betaler du per enhet.

  Avhengig av produktet, kan logoen din broderes, trykkes eller påføres ved hjelp av varmeoverføring.

  • Broderi – Designet ditt sys på stoffet med opptil 12 trådfarger, og gir et kvalitetsdesign med flotte farger og tekstur som varer i tid.
  • Ensfarget trykk – Blekk blir presset gjennom en vevd skjerm inn i stoffet, og lager et varig design som ser ut som det er malt på.
  • Transfertrykk i fullfarge – Designet ditt trykkes og overføres deretter til stoffet ved hjelp av varmeoverføring. Dette skaper et realistisk trykk med en lett grov tekstur.