Slik sletter du kontoen din
2
Åpne Kontoinnstillinger
Under Kontoinnstillinger velger du Sikkerhet.
3
Start prosessen med å slette kontoen
Velg Slett konto og deretter Start prosessen.
4
Velg en grunn
Velg grunnen til at du ønsker å slette kontoen din.
5
Bekreft slettingen
Velg Slett konto for å bekrefte. Du får se en bekreftelse, og vi sender deg en e-post når vi har mottatt forespørselen din.
Slettingen av kontoen din er permanent og kan ta opptil 30 dager. Før du sletter kontoen din, må du sørge for at du har kansellert alle aktive bestillinger eller abonnementer.
Følgende skjer med informasjonen din
Noen opplysninger kan bli lagret for å oppfylle lovkrav, for eksempel transaksjons- eller fraktopplysninger. Vi kan også lagre anonymiserte data som ikke identifiserer deg. Vi beholder slettingsforespørselen din.
