Loading...

Bedriftsjulegaver

Vi trykker gaver som sprer glede. Bager, krus, t-skjorter ... hva du vil.
Kjøp julegaver

Sett et festlig preg på tilpassede bedriftsgaver som sprenger fantasien, ikke budsjettet. 
 
 
 
 
 
 
 
 

De mest populære gavene 

Topprodukter som gjør at du vinner denne julen.
Penner til alle på gavelisten.
Gi dem en praktisk påminnelse som de bruker hele året – du designer det på et øyeblikk.
Penner

Spre juleglede – og merket ditt – med tilpassede bedriftsjulegaver.

Denne julen kan du både få frem smilet hos folk og bygge opp merkevaregjenkjennelse. VistaPrint er her for å hjelpe deg med å lage tilpassede bedriftsgaver som kundene, medarbeidere og kundeemner kommer til å sette pris på: godsaker, lune vinter-collegegensere (stygge eller stilige, valget er ditt!), teknogaver, tøyvesker og mye mer.

Kanskje du vil legge til en egen julehilsen – eller ta den helt ut med bedriftsgaver som er tilpasset hver enkel mottaker. Vet du om en kunde som er glad i matlaging? Gi dem et tilpasset forkle til jul. Har du en kaffefrelst medarbeider? Design et krus med trykk som de kommer de å bruke året rundt.

Gavene er viktige på denne tiden av året. Reklamegaver kan gjøre at du styrker relasjonene til de som betyr noe for deg. Flaks for deg så har vi tilpassede gaver som passer for alle gavelister og alle budsjett. Og hvis du trenger hjelp når du skal designe gavene, er designekspertene våre bare et klikk unna.

Ofte stilte spørsmål

Bedriftsgaver kan være teknologi- eller musikktilbehør som høyttalere og bærbare ladere. Tilpassede penner, bager, notatbøker, krus og vannflasker er også blant de mest populære bedriftsgavene.

Muligheten med trykk er faktisk uendelige. For høytidskolleksjonen har vi valgt ut ulike populære og omtenksomme bedriftsgaver til hanukka, kwanzaa og jul – fra godsaker til julecollegegensere og mer.

Høytiden er den perfekte årstiden til å minne folk på at du setter pris på dem. Julegaver, kwanzaa-gaver eller hanukka-gaver hjelper deg bygge opp gode relasjoner og viser at du setter pris på de som betyr noe for deg og virksomheten din – de ansatte og kundene. Reklamegaver kan også gjøre at du tiltrekker deg kundeemner og opparbeider nye relasjoner.

Det kommer an på budsjettet. Du kan gi noe som et symbol på takknemlighet, som for eksempel skrivesaker. Eller du kan lage tilpassede tøyvesker og fylle dem med gaver som t-skjorter, krus, godsaker og mye mer.

Alt funker, men vi anbefaler at dere appellerer til interessene til de ansatte eller til kundene. Krus med trykk er godt egnet for kunder i kaffebaren, mens et teknologiselskap kanskje vil velge en tilpasset musematte for teknologiske entusiaster.

Noe med et personlig preg er alltid en god ide. Kanskje du vil sette den ansattes navn eller en egen julehilsen på et krus, en notatbok eller en penn.

Se gjennom gavekolleksjonen vår for å finne en gavekategori som appellerer til den eller de personene du har i tankene. Så velger du favoritten din og lager tilpassede bedriftsgaver i det intuitive nettstudioet vårt. For at bedriftsgaven virkelig skal bli enestående, setter du på logoen din, en personlig julehilsen eller mottakerens navn.