Loading...

Tilpassede penner

Lag en flott reklamegave til deltakere og besøkende på bedriftsarrangementet ditt.

8 resultater
Gå til filtrerte resultater
8 resultater


-

Gjør bedriftsnavnet og logoen din synlig med penner du kan tilpasse.

På utkikk etter en praktisk måte å markedsføre bedriften din på? Tilpassede penner er tingen! Du kan lage salgsfremmende penner som messegaver eller bedriftspenner med logo til kontoret. Penner med logo er nyttige på mange måter – og den kompakte størrelsen gjør at kundene kan legge dem i vesker, lommer og bager. I tillegg minner du dem om bedriften din hver gang de skal skrive en liste over gjøremål, skrive under på et skjema eller skrive en adresse på en konvolutt.

Design den perfekte pennen til dine behov og ditt budsjett hos VistaPrint. Kolleksjonen vår har mange ulike farger på hylsene samt muligheter for personlig tilpasning. Du kan også legge til egen tekst og logo i det intuitive designstudioet vårt. Husk også at ekspertene våre står parate til å hjelpe deg må sette designet ditt ut i live.

Ofte stilte spørsmål

Ja. Vi aksepterer de fleste filtyper, blant annet .pdf, .ai, .jpeg, .png, .doc og .ppt.

Du kan plassere designet på hylsen på den tilpassede pennen. Pass på at du designet får plass innenfor det angitte området i designstudioet vårt.

VistaPrint kulepenn og VistaPrint kulepenn med gravering har ingen minstekrav til bestilling. Vi har et stort utvalg salgsfremmende penner med ulike minimumsantall – fra 25 og oppover.

Ja, vi har flere blekkfarger. Du kan filteret i produktkatalogen for å finne penner med spesifikke blekkfarger. Blekkfargene vises også på produktsidene til hvert produkt.

Vi har alternativer som passer til ethvert budsjett, inkludert aluminium, plast og bambus. Plastpenner er fine reklamegaver, mens aluminiumspennene med gravering passer godt som bedriftsgaver.

Det enkle er ofte det beste. Siden designet trykkes på hylsen til kulepennen vil det se best ut om du bruker et lite design. Vi anbefaler at du bruker en kort tekst eller logoen og firmanavnet ditt når du lager profesjonelle penner med logo.