Loading...

Bli lagt merke til fra begge retninger med en tilpasset gatebukk.

  • 68 x 120 cm størrelse
  • Sammenleggbar aluminiumsramme
  • Inkluderer to A1-plakater
  • Sterkt fullfargetrykk
  • Beskyttelsesark inkludert

To skilt til prisen for ett
Gatebukker er et allsidig valg når du skal markedsføre et salg, en nyåpning eller informere om nye produkter. Disse fortausskiltene (gatebukkene) er perfekte til restauranter, butikker, gallerier, arrangementer og lignende. Sett opp to plakater på ett skilt for å dra mest mulig nytte av annonseplassen (plakater inkludert). Og når den første reklamekampanjen er over, er det bare å bytte ut plakatene med nye.

Værbestandige plakater
Gatebukkene våre har plass til to A1-plakater laget av 170 g/m² værbestandig materiale med glatt og matt overflate. Plakatene har et belegg som gjør de ekstra vannbestandige og egnet til utendørs bruk. Husk at du likevel ikke bør plassere dem i vindfulle områder. Hvis du trenger et stødigere utendørsskilt, bør du ta en kikk på gatebukkene med vannbase.

Designprosessen
Skal du designe en gatebukk? Da bør du ta en kikk på det store designutvalget vårt. Vi har alternativer som passer til en rekke ulike bransjer, inkludert bransjespesifikke design. Tilpass designet med viktig informasjon som firmaets navn, logo og hjemmeside. Deretter bør du vurdere om du trenger et gjennomsiktig lag for å beskytte gatebukken. Vi tar oss av resten. Gatebukken leveres klar til bruk og til å overbevise målgruppen din.

Utendørs gatebukk

VistaPrint tilbyr Gatebukk designmaler i ulike stiler.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign