Loading...

Plakathengere i tre

Veggene kommer til å se så bra ut! Plakathengere i tre gir et subtilt og naturlig uttrykk og holder plakaten på plass. FSC®-sertifisert produkt. Mer informasjon

Fetching compatible options
Størrelse
Antall
 
100 % tilfredshetsgaranti

Tenk utenfor rammen med plakathengere i tre.

  • Tre størrelser
  • Blanding av bjørkeved
  • Solid feste som ikke ødelegger plakaten
  • Snor som kan tilpasses
  • Unbraconøkkel til montering følger med
  • FSC®-sertifisert produkt: Laget av papir fra ansvarlig skogbruk

Et naturlig uttrykk
Har du kunst liggende? Prøv plakathenger i tre. De er et flott alternativ til vanlige rammer, spesielt hvis kunstverket har et litt uvanlig format (f.eks. barnetegninger). Disse plakathengerne i tre gir et subtilt og håndlaget uttrykk som ikke skygger for selve kunstverket. Bruk dem til fotografier, stoff, grafikk, kunst og mer. Det er enkelt å bytte ut plakaten, slik at du regelmessig kan bytte ut og vise fram de flotte kunstverkene du har liggende.

Enkel bestilling og enkel montering
Det eneste du trenger å gjøre, er å velge en plakathenger i tre som passer til størrelsen på kunstverket ditt. Vi tar oss av resten: Vi trykker og sender bestillingen din til deg. Når du har mottatt plakathengerne, monterer du plakaten eller trykket med unbraconøkkelen som følger med. Deretter finner du fram en hammer og henger opp kunstverket på veggen. Du kan tilpasse lengden på snoren etter behov.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign