Slik deaktiverer du pålogging via sosiale medier
Hvis du tidligere har brukt en konto på sosiale medier til å logge deg inn på VistaPrint, kan du når som helst deaktivere den for heller å logge inn med e-postadresse og passord.
Logg deg inn på kontoen din
Logg inn på VistaPrint-kontoen din via sosiale medier slik du gjør nå (for eksempel Google eller Facebook).
Åpne Kontoinnstillinger
Gå til Min konto og velg Kontoinnstillinger fra menyen.
Koble fra sosiale media-plattformen
I delen for pålogging via sosiale medier velger du «Koble fra» ved siden av vedkommende plattform.
Bekreft frakoblingen
Bekreft at du ønsker å koble fra pålogging via sosiale medier ved å velge «Koble fra [sosial plattform]» (for eksempel «Koble fra Google» eller «Koble fra Facebook»).
Opprett et nytt passord
Se etter en e-post fra VistaPrint i innboksen din. Velg «Oppdater passord» i e-posten for å opprette et nytt, unikt passord for kontoen din.
Når du har opprettet det nye passordet, kan du logge inn med e-postadressen din. Pålogging via sosiale medier fungerer ikke lenger for denne kontoen.
