TilgjengelighetGå til hovedinnhold
Kan jeg slette informasjonen min?
Sist oppdatert 18. juni 2026.
Ja, kontakt oss for å slette informasjonen vi har om deg. Vi vil stenge kontoen din og slette informasjon fra systemene våre.

Hvis du ønsker at opplysningene vi har om deg skal slettes, ber vi deg kontakte oss. Vi vil stenge kontoen din og slette informasjon fra systemene våre. Dette er en permanent endring som ikke kan angres. Du kan da ikke lenger logge inn på kontoen din, men du kan selvfølgelig opprette en ny konto igjen senere. 

Vær oppmerksom på at selv om du ber oss om å slette informasjonen din, kan vi være lovpålagt å oppbevare visse opplysninger (for eksempel registreringer av transaksjoner eller forsendelser), og vi kan fortsatt beholde anonym informasjon om ting som hvordan kunder samhandler med nettstedet vårt.

Når vi har behandlet forespørselen, mister du umiddelbart tilgangen til følgende:

  • Kontoen din

  • Brukernavn og passord

  • Bestillingshistorikk

  • Produkter du har designet

  • Opplastede bilder

Deaktivere kontoen din

Hvis du vil kontrollere hvordan vi bruker informasjonen din, men ikke vil at kontoen din skal stenges, kan du be om at vi deaktiverer kontoen din. Om nødvendig kan du alltid kontakte oss for å reaktivere kontoen din.

Meld deg av e-postmarkedsføring

Hvis du heller vil beholde kontoen, men ønsker at vi ikke bruker opplysningene dine til markedsføringsformål, kan du velge bort e-postene våre eller andre kanaler.

Hvis du ønsker å melde deg av e-postmarkedsføring, går du til Kontoinnstillinger under Min konto og velger Preferanser. Her kan du oppdatere markedsføringspreferansene.



Kontakt kundestøtte på direkten

Trenger du hjelp?

Contact Us