Feir mor og far med en gave som er like unik som dem

Forventet lesetid: 3 minutter

En tilpasset gave er en perfekt måte å si «jeg er glad i deg» uten å si «jeg er glad i deg». Og denne morsdagen og farsdagen kan du vise foreldrene dine (eller besteforeldrene, steforeldrene eller andre foreldrefigurer) hvor mye de betyr for deg med en gave som er fullstendig tilpasset dem.

I år kan du gjøre noe mye mer spesielt enn å gi et innrammet bilde eller et fotoalbum. Hvorfor ikke gå for et trykk på lerret, kontortilbehør, pledd eller noe annet? Her gir vi deg ideer til personlig tilpassede gaver for alle typer foreldre:

  1. Verten eller vertinnen
  2. Interiørdekoratøren
  3. Den hjemmearbeidende
  4. Den reisende
  5. Hjemmemennesket

1. Fotogaver til verten eller vertinnen

Hvis foreldrene dine elsker å ha gjester, kan du gi dem en unik gave som viser gjestfriheten deres (og ikke bare en flaske vin eller et nytt serveringsfat). Uansett om de er kjent i nabolaget for å arrangere grillfester i bakgården eller kanskje foretrekker mer intime middagsselskaper, så setter disse gavene et personlig preg på begivenheten.

Et sett med glassbrikker coasters er en flott måte for din mor eller far å sette et personlig preg på middagsbordet på. Design dem med familiebilder eller bilder fra et nylig eventyr, eller med en noen koselige ord eller et monogram.

Personlige skrivesaker er en tidløs gave til alle på listen din, hele året. Fra tilpassede stempler til personlige kort – foreldrene dine vil sette pris på å ha personlig tilpassede skrivesaker til å sende ut invitasjoner og takkekort til alle på gjestelisten. Legg til initialene deres eller et bilde for en enkel og personlig gave til morsdagen eller farsdagen.

2. Tilpassede gaver til interiørdekoratøren

Holder din mor stadig på med å endre veggdekoren hjemme? Eller elsker din far å ommøblere? Da kan du lage personlig tilpassede fotogaver de kan pynte med til morsdagen eller farsdagen.

Med 4 ulike størrelser å velge mellom, er personlig tilpassede acrylic photo block er en flott gave til morsdagen eller farsdagen. De er laget av solid akryl, og er en moderne måte å pynte bokhyller eller benkeplater på. De kan tilpasses med både bilder og tekst. Lag en som gjenspeiler interiøret deres.

Trykk på lerret er en flott gave til mange anledninger, men spesielt til morsdagen eller farsdagen. Med enkle grep kan du forvandle et bryllupsbilde eller portrett til flott veggkunst. Du kan lage matchende trykk av barna dine, eller lage en kollasj fra en familiesammenkomst, minner fra en ferie eller en annen spesiell opplevelse. Slipp kreativiteten løs med tekst og bilder for å skape en unik fotogave.

Tips fra VistaPrint

Hvis du vanligvis gir bort bilder med ramme, kan du prøve et trykk i metall eller tre neste gang. Det gjør bildet flottere og er en ekstra vri på den tradisjonelle gaven.

3. Personlige gaver til hjemmekontoret

Hvis din mor eller far jobber hjemme eller har hjemmekontor, kan du gi dem en praktisk fotogave de vil sette pris på å se på skrivebordet sitt hver dag.

Foruten kaffedrikking, er personlige krus også fine til å putte penner, varme opp et raskt måltid eller plante små planter i. Design ditt eget krus med flere bilder, eller velg ett sammen med en liten tekst med en fin bakgrunn.

Enten du lager en kollasj med gamle bilder eller velger en koselig tekst til morsdagen, er det fint å kunne fortelle noen at du er glad i dem (eller hvor glade de er i *deg*) med en musematte. Hver gang de setter seg ned for å jobbe, blir de minnet på hyggelige øyeblikk med familie, venner og kjæledyr.

4. Morsdags- eller farsdagsgaver til foreldre som er glad i å reise

Er foreldrene dine alltid på farten, eller planlegger en ny ferie? Lag en morsdags- eller farsdagsgave men ferieminner, eller noe personlig de kan ta med på det neste eventyret.

En fotobok er en perfekt måte å forvandle de digitale favorittbildene til din mor eller far til et flott, klassisk fotoalbum på. Du kan velge mellom ulike størrelser og former, og en personlig fotobok er en velkommen gave til alle. Pass på å få med bilder av favorittstedene deres, og tilbakeblikk fra gamle ferieminner. Legg til fargerike rammer, border og ikoner, slik at hver enkelt side blir noe helt spesielt. Du kan også legge til tekst og en hyggelig melding eller skrive på dato for når bildet ble tatt.

Tøyvesker er en praktisk gave, spesielt for mødre og fedre som alltid er på farten. De er perfekte til å ta med seg snacks til bilturen eller som håndbagasje på den neste flyturen. De er også svært anvendelige til handleturen. Legg til en personlig melding eller et bilde for å gjøre tøyvesken helt unik.

5. Fotogaver til hjemmemennesket

Hvis foreldrene dine foretrekker å holde seg hjemme, kan du tenke på å gi dem noe koselig å pynte huset med.

Foto- puter er en myk og personlig gave – og siden du kan bruke ulike bilder på hver side, har du plenty med plass til å være kreativ. Velg et alvorlig bilde på den ene siden og et stort smil på den andre. Eller velg et bilde på den ene siden og en koselig tekst på baksiden.

Et deilig fleecepledd er en flott gave hele året, både til fotballkampen om høsten og rundt leirbålet. Lag et pledd til din mor eller far med en samling av de beste familiebildene, eller lag ett med en hyggelig tekst og personlige designelementer.

Tips fra VistaPrint

Er du på utkikk etter en morsdags- eller farsdagsgave til noen som nylig har blitt foreldre? Velg et babypledd der de kan dokumentere hvor mye babyen vokser hver måned. Legg til et bilde av familien eller den nyfødte for å gjøre det ekstra personlig.

Et sett med personlig tilpassede glassbrikker er en flott måte for din mor eller far å sette et personlig preg på middagsbordet på. Design dem med familiebilder eller bilder fra et nylig eventyr, eller med en noen koselige ord eller et monogram.