Loading...

Sett ekstra glans på salget og kundegavene dine med Deluxe papirposer med preget folie.

  • 4 størrelser
  • 4 posefarger
  • 5 fargealternativer for den pregede folien
  • Produsert av farget papirmasse
  • Bomullssnorhåndtak
  • Generelt resirkulerbart

Trykk som gjør inntrykk
Gjør et godt førsteinntrykk på kundene med emballasje av høy kvalitet som gjenspeiler kvaliteten til merkevaren din. Preget folietrykk på farget papirmasse gir dybde og tekstur til designet på posen – og en enestående stil. Tilpassede Deluxe gaveposer lar deg skjemme bort kundene dine.

Allsidige poser av høy kvalitet
Med fire størrelser, fire fargevalg og fem alternativ for preget folie kan deluxe papirposene skreddersys til merkevaren din. De matchende snorhankene gir posene et elegant preg. Det stilrene og iøynefallende uttrykket gjør dem ideelle for mer eksklusive butikker eller gullsmeder, og de gir reklamegaver et løft på utstillinger og arrangement.

Enkel design som gjør inntrykk
Er du klar til å sette preg på folie? Hvordan blir folien preget? Godt spørsmål. Designet blir påført posen ved hjelp av varmestempel som gir en luksuriøs og teksturert følelse når du tar på posen. Du kan velge en mal fra galleriet vårt og tilpasse den, eller laste opp ditt eget design eller din egen logo. Uansett hva du velger, blir Deluxe-gaveposene trykket på profesjonelt vis og levert hos deg slik at du kan understreke kvaliteten på det du selger.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign