Loading...

Deluxe og holdbare materialer

Gi visittkortene dine et løft med unike materialer og overflater.

Uventede og iøynefallende alternativer

Gjør kortet ditt helt annerledes – og bemerkelsesverdig.
 
 
 
 
 
 
Skill deg ut med tilpassede og rimelige design
Gi visittkortet et proft preg. Fyll ut en kortfattet beskrivelse så får du tilsendt konsepter fra de interne designerne våre innen 24 timer.
Jobb med en designer

Gå fra ordinær til eksepsjonell med iøynefallende materialer og overflater.

Vil du være den bedriften folk tenker på først? Få kortet ditt (og bedriften din) til å skille seg ut med et spesielt utvalg av papirtyper – alle designet for å vekke folks oppmerksomhet og gjøre et varig inntrykk. UV spot-trykk og trykk på metallisk folie forbedrer utseendet til designet ditt og lar deg fremme logo, navn eller annen viktig informasjon. Med alternativer som svært tykke visittkort eller visittkort i plast, kan du presentere noe som er mer dristig, sikkert og uventet. Utforsk alternativene og lag noe helt unikt du vil elske – og som kundene ikke kan gå glipp av.

Ofte stilte spørsmål

Du kan også ta en titt på våre Premium-visittkort, med en blanding av ulike teksturer og materialer.

Du kan kombinere hjørner, form og overflate med noen (men ikke alle) de andre papirtypene. På grunn av måten vi trykker noen av disse materialene på, finnes det noen begrensninger for tilpasningen. Velg en korttype ovenfor for å se akkurat hvilke alternativer som er tilgjengelig.

Ja. Mot en ekstra avgift, kan du legge til en bakside på alle disse alternativene, inkludert plast. Det eneste unntaket er magnetiske visittkort.