Loading...

Personlig tilpassede pikétrøyer

Finn din perfekte pikétrøye til å markedsføre bedriften. Velg mellom ulike størrelser og stiler.

4 resultater
Gå til filtrerte resultater
4 resultater


-

Vis fram logoen din, eller støtt en god sak med pikétrøyer med budskap.

Spesialdesignede pikétrøyer er utrolig allsidige og tidløse plagg. De er godt egnet som uniform og passer også utmerket til arrangementer og messer. VistaPrint tilbyr et stort utvalg klassiske pikétrøyer du kan tilpasse med trykk eller broderi – i mange ulike størrelser, ermelengder og dekor. Med et så stort utvalg finner du garantert en fin pikétrøye til alle i teamet ditt.

Det er enkelt å designe dine egne pikétrøyer. Når du har funnet din favoritt, kan du slippe kreativiteten løs i designstudioet vårt – legg til logo, kunst eller tekst. Du kan til og med lagre designet og dele det med en venn eller kollega før du bestiller. Du kan også kontakte designekspertene som står klare til å hjelpe deg 24/7.

Ofte stilte spørsmål

Du kan brodere på pikétrøyene våre, eller du kan velge ensfarget trykk eller fullfargetrykk. Broderi er et svært holdbart alternativ, og du kan velge mellom 12 farger. Ensfarget trykk er perfekt til ensfargede logoer, mens fullfargetrykk er ideelt til flere farger samt små og tekstbaserte design.

Pikétrøyer finnes i størrelse S til 5XL. Se størrelsesdiagrammet vårt for å finne riktig størrelse.

Du kan sette ditt eget broderte eller trykte design på venstre side av brystet.

Pikétrøyene våre er produsert i en bomullsblanding som transporterer fuktighet bort fra kroppen.

For å holde dem pene, bør du unngå å stryke dem på designområdet. Vreng pikétrøyen og vask den i kaldt vann. Må ikke blekes eller tørkes i tørketrommel.