Gå til hovedinnhold
Anbefalt
CottoVer® pikétrøye til dame
Anbefalt
CottoVer® pikétrøye til herre

Vis fram logoen din, eller støtt en god sak med pikétrøyer med budskap.

Spesialdesignede pikétrøyer er utrolig allsidige og tidløse plagg. De er godt egnet som uniform og passer også utmerket til arrangementer og messer. VistaPrint tilbyr et stort utvalg klassiske pikétrøyer du kan tilpasse med trykk eller broderi – med et stort utvalg av størrelser, ulike ermelengder og dekor. Med et så stort utvalg finner du garantert en fin pikétrøye til alle i teamet ditt.

Det er enkelt å designe dine egne pikétrøyer. Når du har funnet din favoritt, kan du slippe kreativiteten løs i designstudioet vårt – legg til logo, kunst eller tekst. Du kan til og med lagre designet og dele det med en venn eller kollega før du bestiller. Du kan også kontakte våre designeksperter som står klare til å hjelpe deg 24/7.

Ofte stilte spørsmål

På pikétrøyene våre kan du brodere, bruke ensfarget trykk eller fullfargetransfertrykk. Broderi er et svært holdbart alternativ, og du kan velge mellom 12 farger. Ensfarget trykk er perfekt til ensfargede logoer, mens fullfargetransfertrykk er ideelt til flere farger samt små og tekstbaserte design.

Pikétrøyer finnes i størrelse S til 5XL. Se størrelsesdiagrammet vårt for å finne riktig størrelse.

Du kan sette ditt eget broderte eller trykte design på venstre side av brystet.

Pikétrøyene våre er produsert i en bomullsblanding som transporterer fuktighet bort fra kroppen.

For å holde dem pene, bør du unngå å stryke dem på designområdet. Vreng pikétrøyen og vask den i kaldt vann. Må ikke blekes eller tørkes i tørketrommel.