Loading...

Øk merkevarebevisstheten knyttet til merkevaren din hver gang det settes frem et glass.

  • 2 former
  • 1,5 mm papp
  • Tosidig trykk tilgjengelig
  • Skarpt fullfargetrykk
  • Antall fra 25 til 10 000

Server merkevaren din sammen med drikken
Er du på leting etter en måte å markedsføre merkevaren din på i store mengder til en fornuftig pris? De tilpassede drikkeunderlagene våre i papir er både populære og effektive for restauranter, kaféer og barer. Ikke bare setter du merkevaren din like foran øynene på kundene, men drikkeunderlagene beskytter også overflatene og viser at du investerer i bedriften din.

Helt deg
Tilpass egne ølbrikker med unike og iøynefallende detaljer. Vi tilbyr drikkeunderlag i 1,5 mm tykk absorberende papp i runde og kvadratiske former. Og siden du kan trykke på begge sidene, har du mange designmuligheter: Vis fram logoen og nettsiden din på den ene siden og bruk den andre til å reklamere for kommende arrangementer, ukentlige spesialtilbud og mer.

Enkel designprosess
Du kan laste opp egne bildefiler i designstudioet vårt når du skal designe drikkeunderlag i papir. Deretter legger du til mer informasjon og velger de alternativene som passer best, helt til ølbrikkene blir som du vil. Vi tar oss av resten og sender de ferdige drikkeunderlagene i papir til deg slik at du kan imponere kundene dine.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign