Loading...

Sett fokus på budskapet og logoen din med tilpassede pins og jakkemerker som passer til det aller meste.

  • 2 former
  • 4 størrelser
  • Glanset og ripebestandig folieoverflate
  • Solid stålfeste bak
  • Ensidig fullfargetrykk

En stilig favoritt blant fansen
Lurer du på hvordan du skal reklamere for bedriften, et veldedig formål eller et arrangement? Tilpassede pins med nål er en stilig måte å synliggjøre logoen eller budskapet ditt på. Dette er helt klart en favoritt hos fansen, og som tiltrekker oppmerksomhet og får folk i snakk. Pinsen har stålfeste bak, slik at det blir enkelt å feste den på klær, ryggsekker og mer. I tillegg holder pinsene og jakkemerkene seg pene og rene lenge takket være den ripebestandige overflaten.

Varige inntrykk
Disse tilpassede pinsene og jakkemerkene tilbys i to former og fire størrelser. Du kan bruke dem til å vise frem logoen din, et kunstverk eller et budskap. Vi har både klassiske sirkelformer og iøynefallende kvadratiske former som kan bidra til å gjøre riktig inntrykk. Pinsene med nål har glanset folie og fullfargetrykk og passer godt som kundegaver og suvenirer.

Enkle å designe og tilpasse
Klar til å lage dine egne pins med nål? Lag dine egne pins med nål for å promotere merkevaren din eller reklamere for et arrangement ved å laste opp logoen din eller et design i det interaktive designstudioet. Etter at du har godkjent designet ditt, trykker og sender vi bestillingen din på en profesjonell måte. Vi sender de tilpassede pinsene med nål i tydelige farger klare til bruk.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign