Loading...

Organiser og presenter filene dine med stil med en presentasjonsmappe med to lommer.

  • 2 størrelser
  • 3 papirkvaliteter
  • 2 innvendige lommer, med 2 alternative stiler
  • Inkludert innstikk for visittkort
  • Skarpt fullfargetrykk
  • Antall fra 25 til 10 000

Når du vil gi varig inntrykk
Skill deg ut på arrangementet med en dobbeltsidig presentasjonsmappe. Disse mappene har to innvendige lommer for å holde orden. Den store folderen rommer A4-ark og passer med C4-konvolutter, men den mindre mappen rommer A5-ark og passer til C5-konvolutter. Enkelt å ta med seg presentasjoner adskilt fra støttedokumenter. Mappene våre har også to praktiske innstikk for visittkort – perfekte til bransjemesser, konferanser og for fagfolk innen eiendom, oppussing, finanstjenester og mye mer. Enkelt å dele ut informasjonspakker.

Både kjennes og ser godt ut
Vi har en rekke papirkvaliteter til presentasjonsmapper med to lommer slik at du kan finne den som passer for deg. Du kan velge matt eller glanset overflate – eller soft touch for et elegant uttrykk. Du kan også velge mellom to typer lommer. De rimelige overlappende lommene har et innstikk slik at du enkelt kan brette dem og sette dem sammen, mens de limte premium-lommene allerede er ferdig limt og klare til å holde dokumentene trygt på plass.

Enkelt å designe
Er du klar til å tilpasse dine egne presentasjonsmapper med to lommer? Kom i gang ved å velge ønsket størrelse og lommedesign. Så kan du laste opp designet ditt eller starte fra bunnen av og legge til logo, tekst og bilder. Og hvis du trenger mer hjelp, står designekspertene våre klare til å hjelpe deg. Etter at du har lagt inn bestillingen din, ordner vi resten. De tilpassede presentasjonsmappene med to lommer leveres klare til å imponere.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign