Vista vurderer hele tiden hvordan vi kan være den beste partneren til bedriften din. I den forbindelse sørger vi alltid for at du får den beste verdien for produktene og tjenestene du bestiller til bedriften din. Vi tilbyr:

  • Konsekvente priser

  • Kundeservice alle hverdager

  • Tilpassede designtjenester

  • Tilfredshetsgaranti

     
Attraktive priser hver dag.
 

Vista tilbyr produkter og tjenester til attraktive priser. Vi har derfor har utviklet prismodellen vår slik at den skal passe enhver bedrift og ethvert budsjett. Vi har studert og oppdatert prissettingsmetodene våre for å kunne tilby rimelige priser i forhold til kvaliteten på produktene våre samt være konkurransedyktige på markedet.

Ingen kompliserte greier, bare attraktive priser hver dag. Så kan du konsentrere deg om det du er flinkest til.


Tilpassede designtjenester som gir den rette looken.

Vi vet at du ønsker å ta deg godt ut. Derfor tilbyr vi en rekke designtjenester for å hjelpe deg med designet ditt. Vi gjør det enkelt å tilpasse markedsføringsmaterialet med gratis designmaler, online designstudio og umiddelbar designgodkjenning takket være den premium designtjenesten 99designs.
Kundeservice når du trenger det.

Kundeservice er tilgjengelig alle hverdager. Vi ønsker å hjelpe deg når du trenger det – med spørsmål, hjelp med en bestilling eller hvis du ønsker å gi tilbakemeldinger. Vi lytter til deg.

 

 Helt garantert fornøyd. Hver eneste gang. Dersom du ikke er helt fornøyd, så sørger vi for at du blir det.

Vi står 100 % inne for alt vi selger. Hvis du ikke er fornøyd med bestillingen din, er ikke vi det heller. Vi retter opp i det – enten ved å trykke bestillingen på nytt, eller gi deg pengene tilbake. Vi dekker også leveringskostnadene. Så enkelt er det.