Alt du trenger til å markedsføre bedriften din.
Er du en bedriftskunde? Sjekk ut dine priser uten MVA nederst på siden.

Kun én kampanjekode kan brukes per bestilling. Besparelsene vil vises i handlevognen. Rabattene kan ikke brukes til frakt, skatter og gebyrer, tjenester eller tidligere kjøp, med mindre noe annet er spesifisert. Ekstra kostnader kan påløpe til frakt og oppgraderinger, med mindre noe annet er spesifisert. Gratistilbudene er kun gyldige for det laveste antallet av hvert produkt og er ikke gyldig for mer enn 2 produkter per bestilling.

 
 

Kampanjekoden har blitt aktivert:

Bruk
Kun en kode kan brukes per bestilling.
 
 
Skal du bruke en kampanjekode?
 
Kampanjekoden er lagt inn
Har du en annen kampanjekode?
Lukk
 
 

 
Retningslinjer for personvern og informasjonskapsler  
Retningslinjer for informasjonskapsler
Vi gir deg denne informasjonen som en del av vår pågående overholdelse av nylige lovendringer, og for å sikre at vi er tydelige og ærlige om ditt personvern når du bruker nettstedet www.vistaprint.no ("nettstedet").
Som de fleste nettsteder, benytter vårt nettsted informasjonskapsler – "cookies" – og filer som ligner på informasjonskapsler. Informasjonskapsler gjør mange forskjellige jobber, som å la deg navigere mellom sidene effektivt, huske innstillingene dine, og generelt forbedre brukeropplevelsen. De kan også bidra til at reklamen du ser på nettet er mer relevant for deg og dine interesser.
For å sikre at du får mest mulig glede av å bruke våre nettsider, samt muligheter til å benytte online shopping og persontilpassede egenskaper, må datamaskinen, nettbrettet eller mobilenheten din ("enhet") godta informasjonskapsler.
Våre Retningslinjer for informasjonskapsler gir deg informasjon om hvilke informasjonskapsler som kan bli satt når du besøker nettstedet vårt, og hvordan du aktiverer, kontrollerer og sletter disse informasjonskapslene.
Hva er informasjonskapsler
Informasjonskapsler er små datafiler som ofte inneholder en unik identifikator som sendes til og lagres på enheten din når du er inne på enkelte nettsteder. De opprettes av nettleseren din på vår forespørsel og lagres på et godkjent sted på enheten din. Informasjonskapsler er nyttige fordi de gjør det mulig for et nettsted å gjenkjenne enheten til en bruker.
De fleste nettsteder bruker informasjonskapsler. For å kunne bestille produkter på vårt nettsted må du ha informasjonskapsler aktivert – se avsnittet Slik administrerer du informasjonskapsler. Vennligst merk deg at hvis du deaktiverer informasjonskapsler, fungerer ikke nettstedet vårt.
Slik bruker vi informasjonskapsler hos Vistaprint?
Hos Vistaprint bruker vi informasjonskapsler til å: holde oversikt over hvilke varer du har i handlevognen, huske deg når du kommer tilbake til nettstedet vårt, og forbedre opplevelsen din av nettstedet. Informasjonskapsler lar oss f.eks. huske dine tidligere aktiviteter og innstillinger, skreddersy deler av nettstedet til dine behov og lage spesielle tilbud til deg, samt identifisere og løse feil.
Vi vil påpeke at informasjonskapsler ikke skader enheten din. Vi lagrer vanligvis ikke sensitive data eller identifiserbare personopplysninger i informasjonskapslene vi oppretter. Hvis vi gjør det, har vi innhentet denne informasjonen fra deg direkte når du har gitt den til oss via nettstedet vårt, og vi bruker den kun for de formål som er redegjort for i disse Retningslinjene for informasjonskapsler og personvern. All informasjon vi samler fra informasjonskapsler er sikker.
Vi jobber også med utvalgte tredjepartsselskaper som også kan sette informasjonskapsler i enheten din under ditt besøk på nettstedet vårt. De bruker informasjonen innsamlet i informasjonskapslene til å vise deg annonser av forskjellige produkter og tjenester basert på det du er interessert i. De kan også bruke informasjonskapsler til å spore responsen på annonsen deres, til å måle effektiviteten av markedsføringen eller til å gi insentiver eller poenger til medlemmer som responderer på annonsene deres.
Det er viktig for deg å vite at vi ikke har tilgang til eller kontroll over informasjonskapsler brukt av våre uvalgte tredjepartsselskaper. Vi deler ingen av dine identifiserbare personopplysninger som f.eks. navn, telefonnummer eller adresse med disse selskapene, med mindre det er i tråd med Retningslinjene for personvern.
Hvis du har kjøpt et nettsted gjennom Vistaprint, bruker vi bare én informasjonskapsel på nettsteder hvor Vistaprint er vert. Vi bruker denne informasjonskapselen til å telle antallet unike besøkende slik at vi vet hvor mange mennesker som besøker nettstedene vi er vert for, og for å rapportere det til deg via nettstedets dashbord. Denne informasjonskapselen brukes ikke til noe annet utover dette. Den hverken bruker eller lagrer noen identifiserbare personopplysninger, og andre selskaper som i likhet med oss leverer nettsteder, bruker lignende typer informasjonskapsler på nettstedene til sine kunder. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan informasjonskapsler skal administreres på Vistaprints nettsted, kan du klikke på denne koblingen – Informasjonskapsler og nettstedet mitt påVistaprint.
Informasjonskapsler brukt på nettstedet vårt
For å sikre at du får mest mulig glede av å bruke nettstedet vårt, samt muligheten til å bestille produkter og utnytte persontilpassede egenskaper, må du akseptere informasjonskapsler på datamaskinen eller mobiltelefonen din.
Hvis du ikke aksepterer informasjonskapsler, fungerer ikke nettstedet vårt. Men hvis du foretrekker å kontrollere eller slette informasjonskapsler fra nettstedet vårt eller noe annet nettsted – se avsnittet Slik administrerer du informasjonskapsler.
Det følgende er en liste over alle informasjonskapsler som er brukt på nettstedet vårt etter kategori:
Strengt nødvendige informasjonskapsler
Disse informasjonskapslene er strengt nødvendig for å tilby tjenester som du spesifikt har bedt om på nettstedet vårt, og avgjørende for at du skal kunne bevege deg rundt på nettstedet og bruke funksjonene, for eksempel kassebehandling og produktkjøp. Uten disse informasjonskapslene kan vi ikke levere enkelte av tjenestene du har bedt om, som f.eks. handlevogner eller kassebehandling. Vi trenger ikke å innhente samtykket ditt for å bruke disse informasjonskapslene.
Informasjonskapsler for ytelse
Disse informasjonskapslene samler inn informasjon anonymt på sidene som er besøkt. Ved å bruke nettstedet, samtykker du i at vi kan plassere disse typene informasjonskapsler på enheten din. De samler inn informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet, for eksempel hvilke sider besøkende går til oftest, og hvis de får feilmeldinger fra nettsider. De samler ikke inn informasjon som identifiserer en besøkende. De brukes kun til å forbedre hvordan nettstedet fungerer.
Informasjonskapsler for funksjonalitet
Disse informasjonskapslene husker valgene du gjør for å forbedre opplevelsen din. Ved å bruke nettsiden vår, samtykker du i at vi kan plassere disse typene informasjonskapsler på enheten din. De lar nettstedet vårt huske valgene du gjør (for eksempel brukernavn, språk eller regionen du er i) og leverer forbedrede, mere personlige funksjoner. Disse informasjonskapslene kan også brukes til å huske endringer du har gjort på tekststørrelse, fonter og andre deler av nettsteder som du kan tilpasse. De kan også brukes til å levere tjenester du har bedt om, som å se en video eller kommentere på en blogg.
Informasjonskapsler for markedsføring
Disse informasjonskapslene brukes til å levere annonser som er mer relevant for deg og dine interesser. Ved å bruke nettstedet, samtykker du i at vi kan plassere disse typene informasjonskapsler på enheten din. De brukes også til å begrense antallet ganger du ser en reklame, og hjelper til med å måle effektiviteten av en reklamekampanje. Disse informasjonskapslene er vanligvis tredjeparters informasjonskapsler.
Tredjeparts informasjonskapsler
Når du bruker nettstedet vårt, kan du komme over innhold som er levert av andre enn Vistaprint, for eksempel et tredjepartsselskap, og du kan ha blitt tilsendt informasjonskapsler fra disse selskapene. Hvis du "deler" innhold fra Vistaprint med venner gjennom sosiale nettverk som f.eks. Facebook og Twitter, kan du også bli tilsendt informasjonskapsler fra disse nettstedene.
Det er viktig for deg å vite at vi ikke har tilgang til eller kontroll over informasjonskapsler brukt av disse selskapene eller tredjepartsnettstedene. Vi anbefaler at du sjekker tredjepartsnettstedet for mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan de kan administreres. Vi evaluerer for tiden våre tredjepartsselskaper som kan sette informasjonskapsler på vårt nettsted, og oppdaterer denne delen så snart som mulig.
Slik administrerer du informasjonskapsler
Informasjonskapsler lar deg dra nytte av noen av de viktigste funksjonene på nettstedet vårt, og vi anbefaler at du har dem aktivert. Vær oppmerksom på at hvis du deaktiverer eller sletter informasjonskapsler, fungerer ikke nettstedet vårt.
Hjelp-menyen på menylinjen i de fleste nettlesere forteller deg hvordan du kan aktivere eller forhindre at nettleseren aksepterer nye informasjonskapsler, hvordan du lar nettleseren varsle deg når du mottar en ny informasjonskapsel, og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler. Du kan også deaktivere eller slette lignende data som brukes av nettleserens tilleggsprogrammer, som for eksempel Flash-informasjonskapsler, ved å endre innstillingene for tilleggsprogrammer, eller ved å gå til nettstedet som har produsert informasjonskapselen.
Hvis du bruker en PC – klikk på "Hjelp" øverst i nettleservinduet og velg alternativet "Om".
Hvis du bruker en Mac – klikk på Apple-menyen, med nettleservinduet åpent og velg alternativet "Om".
For Flash-informasjonskapsler (eller Local Shared Objects) – Adobes nettsted gir omfattende informasjon om hvordan en Flash-informasjonskapsel skal slettes eller deaktiveres – se http://www.adobe.com/security/flashplayer/.
For tredjepartsinformasjonskapsler – Hvis du ønsker å velge bort informasjonskapsler fra tredjepartsselskaper – bruk opt-out-verktøyet utgitt av medlemmer av Network Advertising Initiative (NAI) – se http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp.
Hvis du ønsker å velge bort informasjonskapsler opprettet ved "deling" av innhold fra Vistaprint gjennom sosiale nettverk – som Facebook og Twitter – foreslår vi at du sjekker tredjepartens nettsted for mer informasjon om deres informasjonskapsler og hvordan de administreres.
Hvis du ønsker å vite mer om Informasjonskapsler fra tredjepart og å velge bort dem du ønsker, se www.allaboutcookies.org og www.youronlinechoices.eu.
Andre nettsteder
Vårt nettsted kan inneholde lenker til andre nettsteder som er utenfor vår kontroll og ikke dekket av disse retningslinjene. Operatørene av disse nettstedene kan innhente informasjon fra deg som brukes av dem i henhold til deres retningslinjer, som kan være forskjellig fra våre. Vær også oppmerksom på at vi ikke er ansvarlig for noe av innholdet på de eksterne nettstedene nevnt i disse Retningslinjer for informasjonskapsler.
Ytterligere informasjon om informasjonskapsler
Vi fortsetter å jobbe med en rekke forbedringer som gjelder personvern og informasjonskapsler på nettstedet vårt. Hvis du vil lære mer om informasjonskapsler og hvordan de skal administreres - se www.allaboutcookies.org and www.youronlinechoices.eu.
Endringer i Retningslinjer for informasjonskapsler
Disse Retningslinjer for informasjonskapsler ble sist endret i februar 2013. Som en del av vårt pågående initiativ for å overholde nylige lovendringer, kan vi fra tid til annen revidere disse retningslinjene ved å legge ut revidere retningslinjer på nettstedet vårt. Vi forbeholder oss retten til når som helst å kunne endre disse retningslinjene, og vi ber deg gå regelmessig gjennom dem.
Retningslinjer for personvern
Vi ser betydningen av å ivareta personvernet. Vi verdsetter personopplysningene dine, og setter pris på din tillit til oss. Disse Retningslinjene for personvern gjelder både for nåværende og tidligere besøkende på nettstedet vårt, og for våre nettkunder.
Ved å besøke og/eller bruke nettstedet vårt, samtykker du i disse Retningslinjene for personvern. Retningslinjene for personvern forklarer informasjonspraksisen som gjelder for identifiserbare personopplysninger som vi samler inn om deg som person når du besøker og/eller bruker nettstedet vårt. All informasjon som vi samler inn om deg når du besøker eller bruker nettstedet vårt behandles i samsvar med disse Retningslinjene for personvern, og blir ikke delt med mindre det er i samsvar med disse Retningslinjene for personvern. Retningslinjene for personvern gjelder ikke opplysninger om deg som er samlet inn av våre tilknyttede selskaper eller tredjepartsnettsteder, som kan legge ut lenker eller annonser på nettstedet vårt, eller på annen måte være tilgjengelig fra nettstedet. Informasjonen som samles inn av disse tilknyttede selskapene eller tredjepartsnettstedene, er underlagt deres egne retningslinjer for personvern.
Informasjon som samles inn
Dette avsnittet i Retningslinjene for personvern beskriver informasjonskategoriene innsamlet av Vistaprint. Alle data vi samler inn behandles og lagres i Devonsire, Bermuda. Du har mulighet til å tilbakeholde informasjon, men det kan hindre deg fra å kunne bruke noen av funksjonene på nettstedet vårt.
Automatisk innhentet informasjon: Når du besøker nettstedet vårt samler vi automatisk inn informasjon om transaksjonene du har med oss, og hvordan du bruker nettstedet. For eksempel samler vi automatisk inn IP-adressen din, kun forVistaprints interne bruk, bl.a. for å diagnostisere problemer med serveren og administrere nettstedet vårt. Vi sporer også automatisk bestemt informasjon om aktivitetene dine på nettstedet slik som hvilken nettleser du bruker og clickstream-data. Hvis du er registrert som kunde hos Vistaprint, kobler vi disse automatisk innhentede dataene med de identifiserbare personopplysningene vi samler inn om deg som beskrevet nedenfor. Vi bruker denne informasjonen i interne undersøkelser av interessene dine, og for å hjelpe oss med å forstå og betjene deg bedre.
Informasjon du sender til oss Hvis du velger å oppgi personopplysninger, for eksempel ved å sende oss en e-post eller ved å fylle ut et skjema med personopplysningene dine som du sender til oss via nettstedet vårt, samler vi inn de personopplysningene du gir oss. For eksempel, hvis du registrerer deg eller oppretter en konto hos oss, samler vi inn navn, e-postadresse, telefonnummer og passord. Hvis du legger inn en bestilling hos oss, samler vi inn de personopplysningene som du oppgir til oss som f.eks. frakt-, fakturerings- og betalingsinformasjon.
Informasjon om transaksjonen du har med oss: I tillegg samler vi inn bestillingsinformasjon og kjøps- og betalingshistorikk.
Informasjonskapsler og lignende filer
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler – "cookies" – og filer som ligner på informasjonskapsler. Informasjonskapsler er alfanumeriske identifikatorer opprettet av nettleseren din på vår forespørsel, og lagret på datamaskinen din. Når en informasjonskapsel lagres på datamaskinen, tildeler Vistaprint deg en unik kundekode. Når du vender tilbake nettstedet vårt, leser vi informasjonskapselen for å identifisere deg som en av våre kunder, og for å finne tilbake til bestillinger eller innstillinger du har valgt. Informasjonskapselen setter oss også i stand til å huske dine tidligere aktiviteter, registrere kontodata og skreddersy nettstedselementer og spesialtilbud til deg. Det lagres ingen personopplysninger i informasjonskapselen.
De fleste nettlesere godtar informasjonskapsler som standard, men lar brukerne avvise informasjonskapslene ved å endre innstillingene i nettleseren. Hvis du har satt opp nettleseren til å avvise informasjonskapsler, eller hvis du sletter informasjonskapslene, vil enkelte aspekter på nettstedet, bl.a. handlevognen, ikke fungere ordentlig.
Hvis du har installert Macromedia Flash på datamaskinen, bruker vi også en fil kalt Flash Object for å lagre den unike kundekoden og registreringsinnstillinger på datamaskinen. Med mindre du har deaktivert den, gir Flash Object oss en backup-metode for å gjenkjenne deg hvis vi ikke kan identifisere informasjonskapslene.
Retningslinjene for personvern dekker kun Vistaprints bruk av informasjonskapsler og lignende filer, og dekker ikke slik bruk av informasjonskapsler og lignende filer av tredjepartsannonsører eller nettsteder tilknyttet vårt nettsted.
Vi bruker tredjepartsannonsører for å vise annonser på våre vegne. Disse selskapene kan bruke en informasjonskapsel eller et handlingsflagg, også kjent som en Web Beacon eller en 1 pixel .gif-fil, for å spore responsen din på deres markedsføring, og for å måle effektiviteten av annonseringen, eller for å gi insentiver eller poeng til de medlemmene som responderer på annonsene deres. Vistaprint har ingen tilgang til eller kontroll over informasjonskapsler eller handlingsflagg som brukes av disse tredjepartsselskapene. Vistaprint mottar ikke identifiserbare personopplysninger innsamlet av disse annonsørene som bruker handlingsflagg eller informasjonskapsler, og Vistaprint deler heller ikke noen av dine personopplysninger som f.eks. navn, telefonnummer eller adresser med disse selskapene med mindre det er i samsvar med Vistaprints Retningslinjer for personvern. Medlemmer av Network Advertising Initiative (NAI) lar deg begrense målrettet reklame fra dem ved hjelp av et opt-out verktøy som er tilgjengelig på NAIs hjemmeside på http://www.networkadvertising.org/consumer/opt_out.asp
Bruk og deling av informasjon
Vi bruker informasjonen vi samler inn om deg til å vedlikeholde, forbedre og administrere nettstedet vårt, drifte virksomheten, levere de produkter og tjenester du ber om, administrere kontoen din, informere om produkter og tjenester som kan være av interesse for deg, og personliggjøre din onlineopplevelse.
For å kunne anvende enkelte bedriftsfunksjoner, for eksempel ordrebehandling, e-postlevering, eller markedsføring, må vi noen ganger leie andre selskaper til å utføre tjenester på våre vegne. Vi kan dele identifiserbare personopplysninger som vi samler inn om deg til disse selskapene for å gjøre dem i stand til å utføre disse tjenestene, men de er pålagt å ivareta opplysningene, og er ikke autoriserte til å bruke dem til noe annet formål enn å fullføre sine kontraktsmessige forpliktelser overfor Vistaprint. Som en del av den normale prosessen med å fullføre kjøpet, kan for eksempel Vistaprint gi personopplysningene dine til en tredjeparts betalingsbehandler, som f.eks. WorldPay Ltd, avhengig av valgt betalingsmåte. Vær oppmerksom på at på grunn av begrensningene i de systemer som brukes av enkelte finansinstitusjoner, kan utskriften du får fra ditt kredittkort- eller finansinstitusjonen vise navnet på en tredjepartsbetalingsbehandler som WorldPay Ltd, i stedet for eller i tillegg til Vistaprint navn. I tillegg kan vi dele den informasjonen vi samler inn med andre selskaper som vi har felles markedsføringsordninger med. Vi kan også formidle informasjon vi samler inn om deg, herunder personopplysninger, under andre omstendigheter som er påkrevd eller tillatt ved lov. Vistaprint forbeholder seg f.eks. retten til å dele dine personopplysninger, herunder kontoinformasjon, når vi mener en slik utlevering er hensiktsmessig for å samarbeide med etterforskningen av aktiviteter som hevdes å være ulovlige, for å håndheve våre vilkår for bruk, eller for å beskytte Vistaprints eller andres rettigheter eller eiendom. I tillegg er det mulig at et annet selskap i fremtiden kan erverve Vistaprint eller dets eiendeler. Det er også mulig at Vistaprint kan samarbeide med eller kjøpe et annet selskap for å fortsette å gjøre forretninger som én økonomisk enhet. I tilfelle dette skjer, er det mulig at vår kundeinformasjon, herunder dine personopplysninger, kan overføres til det nye foretaket som en av Vistaprints eiendeler. Hvis dette skjer oppdaterer vi disse retningslinjene slik at de gjenspeiler endringen i eierskapet eller kontrollen over dine personopplysninger.
Vi kan også formidle informasjon vi samler inn om deg, herunder personopplysninger, under andre omstendigheter som er påkrevd eller tillatt ved lov. Vistaprint forbeholder seg f.eks. retten til å dele dine personopplysninger, herunder kontoinformasjon, når vi mener en slik utlevering er hensiktsmessig for å samarbeide med etterforskningen av aktiviteter som hevdes å være ulovlige, for å håndheve våre vilkår for bruk, eller for å beskytte Vistaprints eller andres rettigheter eller eiendom. I tillegg er det mulig at et annet selskap i fremtiden kan erverve Vistaprint eller dets eiendeler. Det er også mulig at Vistaprint kan samarbeide med eller kjøpe et annet selskap for å fortsette å gjøre forretninger som én økonomisk enhet. I tilfelle dette skjer, er det mulig at vår kundeinformasjon, herunder dine personopplysninger, kan overføres til det nye foretaket som en av Vistaprints eiendeler. Hvis dette skjer oppdaterer vi disse retningslinjene slik at de gjenspeiler endringen i eierskapet eller kontrollen over dine personopplysninger.
Bruk av tilbakemeldinger
Du gir ditt samtykke og ubegrensede rett, og gir herved tillatelse til Vistaprint Limited og deres samarbeidspartnere og datterselskaper og deres respektive styremedlemmer, direktører og ansatte (heretter "Vistaprint") til å bruke, oversette, redigere, kopiere, sende, tildele, fremleie til tjenesteleverandører, publisere og gjenskape tilbakemeldingen din, eller utdrag fra denne tilbakemeldingen, inkludert fornavn, etternavn, bostedsby og -land, selskapsnavn og hjemmesideadresse, i forbindelse med enhver markedsføring, promotering og/eller reklameaktivitet av Vistaprints produkter og/eller tjenester.
Tilbakemeldingen din kan benyttes av, eller på vegne av Vistaprint i enhver form og lovlige øyemed, herunder bl.a. til markedsføring, promotering og reklame i hele verden, når som helst og på enhver måte, gjennom ethvert medium, nå eller i fremtiden, skriftlig, elektronisk eller på andre måter, herunder bl.a. bilag, TV, kataloger, Internett, og kan vises på Vistaprint-relaterte nettsteder og i publikasjoner, sendinger, tilbud, reklame, arrangementer og annet trykket eller elektronisk materiale (samlet kalt, "markedsføringsøyemed"). Personopplysningene som samles inn som nevnt ovenfor, behandles av Vistaprints team for design og distribusjon av materiale i markedsføringsøyemed. Du samtykker i å gi Vistaprint tilgang til å endre tilbakemeldingen din i forhold til klarhet, lengde, staving og grammatikk, og du godtar at du ikke har rett til å bli informert om, gjennomgå eller godkjenne noe som benyttes i markedsføringsøyemed. Du kan ikke benytte arbeidsgivers navn eller selskap i en tilbakemelding uten arbeidsgivers godkjennelse. Vistaprint har ingen kontroll over hvorvidt du fikk godkjennelse fra arbeidsgiveren din. Du er derfor alene ansvarlig for alle skader som oppstår hvis arbeidsgivers navn brukes uten godkjenning.
Du samtykker i å gi Vistaprint tilgang til å endre tilbakemeldingen din i forhold til klarhet, lengde, staving og grammatikk, og du godtar at du ikke har rett til å bli informert om, gjennomgå eller godkjenne noe som benyttes i markedsføringsøyemed. Du kan ikke benytte arbeidsgivers navn eller selskap i en tilbakemelding uten arbeidsgivers godkjennelse. Vistaprint har ingen kontroll over hvorvidt du fikk godkjennelse fra arbeidsgiveren din. Du er derfor alene ansvarlig for alle skader som oppstår hvis arbeidsgivers navn brukes uten godkjenning.
Videre godtar du at du ikke blir betalt for eller mottar annen form for godtgjørelse, økonomisk eller annen, for sitatet, uavhengig av om det blir publisert eller ikke, eller anvendt på et senere tidspunkt.
Du vil for alltid frafalle og holde skadesløs Vistaprint og alle andre person(er) eller enhet(er) fra ethvert ansvar som oppstår ved brudd på eventuelle personlige rettigheter eller eiendomsrettigheter i forbindelse med den til enhver tids bruk av tilbakemeldingen din.
Du bekrefter at du er myndig og har rett til å inngå avtaler i ditt eget navn, samt at du har lest tillatelsen over, og at du fullt ut forstår innholdet av den.
Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke, og få tilgang til og endre personopplysningene dine ved å sende en skriftlig henvendelse til Kundeservice. Ved mottak av henvendelsen din, vilVistaprint fjerne tilbakemeldingen din fra all bruk i markedsføringsøyemed innen 60 dager. Du tillater fortsatt bruk av tilbakemeldingen din etter at du har trukket den tilbake, for situasjoner der økonomiske forpliktelser til å yte er pådratt før forespørselen om tilbaketrekking, og i tilfeller hvor det er nødvendig å tømme lagerbeholdningen som finnes når forespørselen om fjerning mottas.
Tilknytning til tredjepartsprodukter og -tjenester
Når du er på eller bruker nettstedet til Vistaprint, kan du bli presentert for en mulighet til å kjøpe tredjepartsprodukter eller tjenester. Disse produktene og tjenestene tilbys og leveres av uavhengige selskaper som ikke eies eller driftes av Vistaprint. Hvis du klikker på ett av tilbudene som presenteres, omdirigeres du til tredjepartens nettsted, og all informasjon du gir som respons på tilbudet samles inn og brukes av tredjeparten og ikke av Vistaprint. Informasjonen du gir til tredjeparten og alle forhandlinger du har med tredjeparten styres av retningslinjene for personvern og andre retningslinjer til tredjeparten.
Dine valg
Vi gir deg en rekke valg i forhold til hvordan vi bruker og deler personopplysningene dine.
Meddelelser fra Vistaprint. Hvis du ikke ønsker å motta meddelelser fra Vistaprint om produkter og tjenester som kan være av interesse for deg, angir du ganske enkelt dette ved å logge på "Min konto", velge "Kontooppdatering", og oppdatere innstillingene. Du kan også be om å bli lagt til vår Ikke-send-e-post-liste, vår Ikke-ring-liste, og/eller vår Ikke-send-post-liste ved å skrive til adressen under og angi valgene dine. Sørg for å skrive inn riktig navn, e-postadresse, postadresse og telefonnummer (e) og listen eller listene du skal oppføres på (Ikke-send-e-post, Ikke-ring, og/eller Ikke-send-post). Selv om du velger å bli oppført på én av disse listene, kan vi fortsatt kommunisere med deg ved hjelp av disse metodene når det gjelder bruken av nettstedet, bestillingene dine eller kontoen din.
Deaktivering av kontoen din.Du kan også be om at kontoen din hos Vistaprint deaktiveres ved å kontakte Kundeservice, eller ved å skrive til adressen under og be om kontodeaktivering. Vennligst merk deg at noe av informasjonen kan være lagret i våre arkiverte registre etter at kontoen din er deaktivert.
Vistaprint Adresse for skriftlige henvendelser. Hvis du velger å angi valget ditt i et brev, må du sørge for å inkludere ditt fulle navn, postadresse, telefonnummer og spesifikke valg og sende den skriftlige anmodningen til følgende adresse

Vistaprint Limited
c/o Vistaprint USA Incorporated
Customer Care
275 Wyman Street
Waltham Massachusetts 02451
USA
Slik administrerer du kontoen din:
Hvis du ønsker å endre navn, e-postadresse, telefonnummer, passord, kommunikasjonsmåte og/eller opt-in-preferanser etter at du har opprettet konto, får du tilgang til kontoen ved å logge på Min konto og velge Kontooppdatering. Du kan også be om disse endringene ved å kontakte Kundeservice på http://www.vistaprint.no/customer-care/contact-us.aspx, eller ringe Kundeservice på 21 03 36 95, eller skrive til:

Vistaprint Limited
c/o Vistaprint USA Incorporated
Customer Care
275 Wyman Street
Waltham Ma 02451
USA
Sikkerhet på nettstedet
Vi bruker fysiske, elektroniske og prosessuelle sikkerhetsforanstaltninger utviklet for å hjelpe oss med å beskytte personopplysningene dine. Vi bruker for eksempel Secure Socket Layer (SSL)-teknologi for å kryptere kredittkortinformasjonen din når du kjøper produkter gjennom nettstedet. Når du oppretter en konto på Vistaprint, velger du et passord for å beskytte kontoinformasjonen din. Et passord er bare så sterk som du lager det: du bør velge et unikt passord og oppbevare det trygt. Du kan endre passord så ofte du ønsker ved å gå til "Min konto" og velge "Kontooppdatering".
Vistaprint autoriserer kun de personer som har behov for personopplysninger for å kunne administrere kontoen din, for å gi eller informere deg om produkter og tjenester, eller for å vedlikeholde, forbedre eller administrere nettstedet vårt for å få tilgang til personopplysningene dine.
Med hensyn til enkelte nettstedsvert-tjenester og andre produkter og tjenester som er levert deg, kan vi skaffe tilgang til data om dine sluttbrukere eller kunder. Vanligvis behandler og bruker vi slike sluttbruker- og kundedata på dine vegne og i henhold til dine instruksjoner i henhold til vår rolle som ren informasjonsbehandler på dine vegne.
Endringer i Retningslinjene for personvern
Disse Retningslinjene for personvern ble sist endret 8. august 2012. Vistaprint kan til enhver tid endre disse retningslinjene ved å poste en endret Retningslinje for personvern på nettstedet. Vi forbeholder oss retten til når som helst å kunne endre disse retningslinjene, og vi ber deg gå regelmessig gjennom dem
Adresse for skriftlige anmodninger til Vistaprint
Skriftlige anmodninger kan sendes til følgende adresse. Når du skriver til oss må du sørge for å inkludere ditt fulle navn, postadresse, telefonnummer og spesifikke valg eller anmodning.
Vistaprint Netherlands B.V.
c/o Vistaprint USA, Incorporated
Customer Service
275 Wyman Street
Waltham MA 02451
USA
Problemer med innloggingen
Vår påloggingsprosess er utviklet for å beskytte personvernet ditt. Hvis du har problemer med å logge på nettstedet vårt, sørg for at du bruker den registrerte e-postadressen og/eller riktig passord. Hvis du bruker den riktige e-postadressen og riktig passord, og påloggingsproblemene fortsetter, kan du kontakte Kundeservice.
Bestillingsbekreftelse
Vistaprint sender en e-postmelding, som bekrefter at ordrene du har inngitt er godkjente, til e-postadressen du oppga når du opprettet en Vistaprint-konto. Hvis du mottar en bekreftelse på en ordre du ikke har inngitt, send umiddelbart en e-post til oss på Kundeservice.