Loading...

Kom i skikkelig julestemning og øk merkebevisstheten til målgruppen din med sjokoladejulekalendere.

  • 24 perforerte luker med melkesjokolade
  • Tilpasset forside
  • Finnes i to størrelser
  • Laget av FSC®-sertifisert papp
  • Vegansk alternativ tilbys også

Merk: Sjokoladen inneholder skummetmelkepulver, smørfett, søtt mysepulver og hasselnøttpasta. Kan inneholde spor av nøtter, peanøtter, gluten og soya.

Du finner listen over alle ingrediensene under Ofte stilte spørsmål.

En smakfull overraskelse
Adventskalendere med sjokolade knytter tette bånd til kundene hvis du er en bedrift, men de kan også være en koselig overraskelse til venner og familie. Vær kreativ og sett et personlig og smakfullt preg på julestriden med tilpassede julekalendere.

Tradisjonelle gaver med personlig preg
Julekalenderne våre er laget av FSC®-sertifisert papp og finnes i tre størrelser. Det er bare å legge til et bilde, logo eller eget design, og vips, så har du en unik julekalender de kommer til å elske. Bak de 24 perforerte lukene skjuler det seg en bit melkesjokolade. Vi har også et vegansk alternativ hvis du ønsker det.

Enkle å designe
Julekalenderne våre er laget av FSC®-sertifisert papp og finnes i tre størrelser. Det er bare å legge til et bilde, logo eller eget design, og vips, så har du en unik julekalender de kommer til å elske. Bak de 24 perforerte lukene skjuler det seg en bit melkesjokolade laget av Fairtrade-kakao. Sjokoladen fås også i en vegansk variant.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign