Loading...

Fruit of the Loom® klassisk hettegenser til dame

Vis frem logoen din med tilpassede hettegensere laget av en behagelig blanding av Belcoro®-bomullsgarn and polyester. Matchende hettegensere finnes også til herre. Mer informasjon

Fetching compatible options
Farge
Antall
 
Last opp designHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti

Et lun tilpasset hettegenser for hele laget.

  • 80 % bomull, 20 % polyester
  • Middels vekt, 280 g/m² (alle farger) og 260 g/m² (grå, hvit)
  • Fôret hette og bomull/Lycra® ribbekant i linning og mansjett
  • Kengurulomme foran og merkelapp som kan tas av
  • Størrelser fra XS til 2XL
  • Også tilgjengelig i herremodell

Dekor: Fullfargeoverføring (varmeoverføring) 

Vaskeanvisninger: Vreng hettegenseren og vask den i maskin på 40°C. Bruk blekemiddel uten klor og ikke bruk tørketrommel.

Allsidig design
Uansett om du ønsker å lage arbeidsklær for kaldere dager eller reklamegaver med logo til arrangementer, så er tilpassede hettegenserne designet for at brukeren skal se profesjonell ut og føle seg vel. De er ideelle til arbeid utendørs, servering, arrangementer, fritid eller hverdagsantrekk. I tillegg er hettegensere med logo en flott måte å få merkevaren din til å bli lagt merke til på.

En blanding av varme og stil Hettegenserne våre er designet med komfort i tankene, og er laget av Belcoro®-bomullsgarn og polyester som føles mykt og behagelig. De har også hette og lomme foran – perfekte til å holde deg varm hele dagen. I tillegg er personlig tilpassede hettegensere flotte som gaver til team-medlemmer, siden de skaper et enhetlig utseende for hele teamet.

Enkel designopplevelse Er du klar til å lage din egen tilpassede hettegenser? Legg ganske enkelt til logo, design eller tekst og forhåndsvis designet i det interaktive studioet. Vi tar vi oss av resten – vi trykker designet profesjonelt og sender bestillingen til deg. De fine egendesignede hettegenserne dine leveres klare til bruk.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign