Loading...

Russell® soft touch, tettsittende t-skjorte for dame

Skap et enhetlig og profesjonelt utseende på uniformer og plagg til ansatte og team. Velg en av våre flotte designmaler, eller last opp ditt eget design i vårt interaktive designstudio. Mer informasjon

Fetching compatible options
Farge
Antall
 
Last opp designHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti

Gjør logoen eller designet ditt til mote som føles bra på.

  • 100 % ringspunnet bomull
  • Størrelser fra S til XL
  • T-skjorte med smal passform
  • Trykk på baksiden tilgjengelig i fullfargetrykk
  • Finnes også til herre

Dekor: Rett på plagget (ubegrensede trykkfarger og design. Myk følelse. Komfortabel å bruke).

Vaskeanvisninger: Vreng t-skjorten før den vaskes i maskin på kaldt vann. Bruk vaskemiddel som ikke inneholder klor. Må ikke tørkes i tørketrommel. Ikke bruk strykejern på området med det trykte designet.

Merk: Denne t-skjorten har en smal passform. For en mer romslig stil kan du ta en størrelse større.

Komfortabel og stilig

Materialet av 100 % ringspunnet bomull er mykt og har god pusteevne slik at teamet ditt kan føle seg fresh, trygg og klar til å bli lagt merke til. I tillegg er disse t-skjortene designet med en smalere passform enn vanlige t-skjorter – stilige uten å gå på akkord med komforten. For en romsligere stil velger du bare en større størrelse.

Trykk foran og bak

Ønsker du å gi de ansatte eller temaet ditt en enhetlig og komfortabel stil? Soft-touch t-skjortene våre som kan tilpasses, gjør det enkelt å skape et enhetlig utseende. Du kan ha trykk både foran og bak på disse skjortene slik at du kan doble merkevareprofileringen – supert til arrangement, medarbeideruniformer og mer.

Interaktivt designstudio

Se det store utvalget vårt med alternativer som gjør at du kan finne riktig produkt til dine behov. Du kan legge til bilder, tekst og mer, så tar vi oss av resten. Vi gir t-skjortene et profesjonelt trykk og leverer dem klare til bruk.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign