Loading...

Russell® soft touch, tettsittende t-skjorte for dame

Skap et enhetlig og profesjonelt utseende på uniformer og plagg til ansatte og team. Velg en av våre flotte designmaler, eller last opp ditt eget design i vårt interaktive designstudio. Mer informasjon

Fetching compatible options
Farge
Antall
 
Last opp designHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti

Gjør logoen eller designet ditt til mote som føles bra på.

  • 100 % ringspunnet bomull
  • Størrelser S til XL
  • Tettsittende t-skjorte
  • Kan ha trykk på baksiden ved fullfargetrykk
  • Finnes også til herre

Dekor: Fullfargetrykk (direkte på plagget)

Vaskeanvisning: Vreng t-skjorten før den vaskes i maskin på kaldt vann. Bruk vaskemiddel som ikke inneholder klor. Må ikke tørkes i tørketrommel. Ikke bruk strykejern på området med det trykte designet.

Merk: Denne t-skjorten har en smal passform. For en mer romslig stil kan du ta en størrelse større.

Behagelig og stilig

Materialet av 100 % ringspunnet bomull er mykt og har god pusteevne slik at teamet ditt kan føle seg vel og klare til å bli lagt merke til. I tillegg er disse t-skjortene designet med en smalere passform enn vanlige t-skjorter – stilige uten å gå på akkord med komforten. For en mer romslig stil kan du ta en størrelse større.

Velg trykk både foran og bak

Ønsker du å gi de ansatte eller teamet ditt en enhetlig og komfortabel stil? Soft-touch t-skjortene våre som kan tilpasses, gjør det enkelt å skape et enhetlig utseende. Du kan ha trykk både foran og bak på disse skjortene slik at du kan doble merkevareprofileringen – supert til arrangement, medarbeideruniformer og mer.

Intuitivt designstudio

Se det store utvalget vårt av produkter som gjør at du kan finne riktig t-skjorte for deg. Du kan legge til bilder, tekst og mer, så tar vi oss av resten. Vi gir t-skjortene et profesjonelt trykk og leverer dem klare til bruk.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign