Loading...

Flyttbare etiketter

Du setter lett etiketter på alt mulig med flyttbare etiketter som kan brukes om igjen og fjernes. Finn ut mer om ulike størrelser og former, med et lavt minimumsantall på 100 stk. Mer informasjon

Fetching compatible options
Former
Størrelse
Antall
 
Last opp designHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti

Design markedsføringsverktøy du kan bruke om igjen eller fjerne helt enkelt.

  • 15 størrelser
  • 5 former, inkludert et tilpasset alternativ
  • Beskåret rull med 4 diameteralternativ
  • Sterkt fullfargetrykk
  • Antall fra 100 til 5 000

Tilpassede klistremerker til enhver anledning Enten du trenger tilpassede klistremerker til festen, butikkvinduet, tilbudspriser eller et bedriftsarrangement – vi har det du trenger. De tilpassede etikettene våre sitter godt på rene underlag og kan flyttes, brukes på nytt og fjernes uten smuss.

Vær litt kreativ med etikettene dine Du bestemmer selv hvordan du vil tilpasse de avtakbare etikettene på rull. Du kan velge mellom mange former og størrelser og til og med designe din egen form. Velg mellom matt eller glanset overflate for å sette prikken over i-en på verket ditt.

Enkelt å designe Klar til å lage flyttbare etiketter? For å starte designet velger du den formen du vil ha. Hvis du velger en standardform, kan du enten se gjennom de tilpassbare malene eller designe din egen. Hvis du velger en tilpasset form, kan du laste opp logoen din eller kunsten, så lager designstudioet vårt automatisk en tilpasset skjærelinje for klistremerket, med alternativer for ytterligere tilpasning.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign