Loading...

Øletiketter

Lag et iøynefallende utseende til flasker, bokser med mer. Et utvalg av øletiketter, med vanntette alternativer og mulighet for en tilpasset form. Mer informasjon

Fetching compatible options
Former
Størrelse
Materiale
Antall
 
Last opp designHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti

Forvandle hver eneste flaske til et kunstverk med tilpassede øletiketter.

  • 15 størrelser
  • 5 former, med mulighet for en tilpasset form
  • 13 materialer
  • Beskåret rull med 4 diametervalg
  • Levende fullfargetrykk
  • Antall fra 100 til 5000

Ønsker du en flott måte å bli lagt merke til i hyllene på, på et travelt arrangement eller når du heller hjemmebrygget ditt i glasset? Med personlig tilpassede øletiketter, kan du få oppmerksomhet og vise folk noe av personligheten din.

Øletikettene våre er fullt tilpassbare og finnes i et bredt utvalg av alternativer. Til bruk på bokser, flasker eller reklameprodukter. Velg en klassisk stil eller gi ølflaskene et flott personlig preg med en tilpasset form. De unike og varige etikettene er trykt på holdbart papir eller plast, inkludert vann- og fettbestandige alternativer.

For å starte designet velger du den formen du vil ha. Hvis du velger en standardform, kan du enten se gjennom de tilpassede malene eller designe din egen. Hvis du velger en tilpasset form, kan du laste opp logoen din eller kunstverket, så lager designstudioet vårt automatisk en tilpasset skjærelinje for etiketten, med alternativer for ytterligere tilpasning. Når du er helt fornøyd med designet, trykker, pakker og sender vi øletikettene til deg. De flotte etikettene leveres klare til å imponere.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign