Loading...

Plastetiketter

Fetching compatible options
Former
Størrelse
Materiale
Antall
 
Last opp designHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti

Design iøynefallende emballasje med solide plastetiketter.

  • 15 størrelser
  • 5 størrelser og mulighet for en tilpasset form
  • 4 materialtyper
  • Beskåret rull med 4 diameter-alternativer
  • Tydelig fullfargetrykk
  • Antall fra 100 til 5 000 stk.

På utkikk etter en morsom måte å forbedre emballasjen på? Tilpassede plastetiketter gjør jobben for deg, uansett om du selger produkter i butikk eller skal fremheve logoen din.

De tilpassbare plastetikettene våre laget av et solid og vannavstøtende materiale gjør det enkelt å merke krukker, esker, poser og mer. Vi har mange ulike størrelser, finisher og former. Og hvis du ikke finner en form so passer, kan du velge å tilpasse formen også. Klistremerkene våre er enkle å fjerne fra underlaget takket være plasten bakpå.

Med designstudioet vårt kan du laste opp logoen eller kunstverket ditt og begynne med tilpasningen med en gang. Velg en bakgrunnsfarge og velg en skjærelinje til etikettene som enten er en tilpasset eller standard form. Når designet er ferdig, sender du det til trykking så mottar du plastetikettene dine klare til bruk og klare til å bli lagt merke til. Hvis du har spørsmål underveis, kan du chatte med spesialistene våre ved å klikke på «Vi hjelper deg gjerne» nederst i høyre hjørne i designvinduet.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign