Loading...

Vinetiketter

Forvandle flasker til unike produkter, suvenirer eller gaver. Ulike størrelser, materialer og unike overflater. Mer informasjon

Fetching compatible options
Former
Størrelse
Materiale
Antall
 
Last opp designHar du allerede et design? Last det opp og rediger det
100 % tilfredshetsgaranti

Gjør hver vinflaske om til en merkevare.

  • 15 størrelser
  • 5 ulike former, inkludert mulighet for en tilpasset form
  • 13 materialer
  • Beskåret rull med 4 diameter-alternativer
  • Levende fullfargetrykk
  • Antall fra 100 til 5000

Er du klar til å imponere under middager, messer eller til å oppgradere emballasjen din? De tilpassede vinetikettene våre får drikkevarene dine til å skille seg ut på bordet eller i hyllene.

Med et utvalg av størrelser, former og overflater, inkludert vann- og fettbestandige alternativer, er det lett å bli kreativ og designe vinetiketter akkurat som du vil. Etikettene dine kommer klare til bruk, praktisk kveilet rundt en rull.

For å starte designet velger du den formen du vil ha. Hvis du velger en standardform, kan du enten se gjennom de tilpassede malene eller designe din egen. Hvis du velger en tilpasset form, kan du laste opp logoen din eller kunsten, så lager designstudioet vårt automatisk en tilpasset skjærelinje for etiketten, med alternativer for ytterligere tilpasning. Så snart designet ditt er perfekt, tar vi oss av resten. Vinetikettene dine leveres klare til å bli lagt merke til.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign