Loading...

Gjør hver vinflaske om til en merkevare.

  • 15 størrelser
  • 5 former eller egen form
  • 13 materialalternativer
  • Fullfargetrykk
  • Antall fra 100 til 5 000

Vin som forteller en historie
Merk flaskene dine med etiketter som passer til bedriftens personlighet og selve vinen. De tilpassbare vinetikettene våre gjør at vinen din blir lagt merke til på messer, vinsmaking, bordet eller hyllene. Design en helt unik etikett og legg til informasjon om hva som gjør akkurat din drikke så spesiell.

Få designet akkurat slik du vil ha det
Takket være de mange størrelsene, formene og overflatene vi tilbyr, er det enkelt å gi kreativiteten fritt utløp. Nå kan du designe vinetikettene akkurat slik du vil ha dem. Velg mellom klassiske, iøynefallende og langvarige materialer og finn et utseende som passer for deg.

Enkel designprosess for et profesjonelt utseende
For å starte utformingen velger du den formen du vil ha. Hvis du velger en standardform, kan du enten se gjennom de tilpassbare malene eller designe din egen. Hvis du velger en tilpasset form, kan du laste opp ditt eget etikettdesign eller grafikk. Deretter lager designstudioet vårt automatisk en tilpasset skjærelinje for etiketten, med alternativer for ytterligere tilpasning. Så snart designet ditt er perfekt, tar vi oss av resten. De tilpassede vinetikettene dine leveres klare til å bli lagt merke til.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign