Hvilke T-skjorter kan ha trykk på baksiden?

Du kan se alle T-skjortene våre her. Når du blar gjennom produktene, kan du bruke filter for å vise T-skjorter med muligheter for trykk på ryggen.

Velg sorter etter «Trykk på baksiden» i menyen til høyre.

Da får du se alle T-skjortene som kan ha trykk på baksiden.

Vi arbeider for tiden med å legge til enda flere T-skjorter med mulighet for trykk på baksiden.

Bla gjennom katalogen for å finne en T-skjorte som passer dine behov, og klikk deretter direkte på T-skjorten. Da åpnes designstudioet slik at du kan designe både forsiden og baksiden av T-skjorten slik du vil ha den.

Tips: Det er lurt å logge på kontoen din før du begynner å designet, slik at du ikke mister framgangen din under veis.