Hvordan endrer eller nullstiller jeg passordet mitt?

Hvis du kjenner passordet ditt og ønsker å endre det:

1. På nettstedet til VistaPrint klikker du på Logg inn øverst til høyre på siden.
  2. Klikk på Min konto > Kontoinnstillinger > Sikkerhet.
  3. I Passord-delen, klikk på Endre.
  4. Skriv det nye passordet ditt i tekstboksen.
    • Pass på at du følger passordkravene.
  5. Klikk på Lagre.

Hvis du IKKE kjenner passordet ditt og ønsker å nullstille det:

1. På nettstedet til VistaPrint klikker du på Logg inn øverst til høyre på siden.
  2. Klikk på Glemt passord? under Logg inn med e-post.
  3. Skriv e-postadressen din i tekstboksen og klikk Send e-post.
  4. Se etter en e-post fra VistaPrint med emnet «Fullfør tilbakestillingen av VistaPrint-passordet ditt
    Hvis du ikke mottar e-posten med lenken for å tilbakestille passordet ditt med én gang, bør du sjekke søppelpostmappen din (og eventuelt legge oss til i listen over godkjente mottakere [email protected] slik at du mottar fremtidige e-poster fra oss.).
  5. Følg instruksjonene for å endre passordet ditt.

Merk: Hvis du har logget inn på nettstedet ved hjelp av Apple-, Google- eller Facebook-kontoen din, må du gå til siden for tilbakestilling av passord på disse plattformene og tilbakestille passordene derfra.