Gå til hovedinnhold
 

Egendesignet munnbind

Ditt munnbind, din personlighet, din stil. Med VistaPrints personlig tilpassede munnbind kan du forvandle firmalogoer, lag-maskoter eller favorittdesign til pustende, komfortable stoffmunnbind. Hva du lager – og hvordan du lager det – er fullstendig opp til deg.

Ønsker du å kjøpe flere enn 1000 munnbind?Ta kontakt med oss

Munnbind med innebygd filter

Dette munnbindet er utviklet med et innebygd filter, så du trenger ikke ekstra filtre. Disse gjenbrukbare munnbindene er tilgjengelig i en rekke unike stiler og størrelser.

Totalt antall munnbindVoksen (L/S)
250+Kontakt oss for prisinformasjon

Hvilke tilpassede munnbind andre lager

Alle ansikt er unike, og med VistaPrints tilpassede munnbindtrykk, kan også munnbindene være det. Vi er her for å hjelpe deg å designe ditt eget munnbind – enten det er til ansatte, et idrettslag eller til deg selv. Våre gjenbrukbare munnbind med trykk er laget av et pustende, hudvennlig stoff, og har justerbare ørestropper og innebygd filter. Lag dine egne munnbind ved hjelp av designstudioet vårt på nettet eller frakoblet, eller la oss designe for deg. Uansett hva du ønsker, hjelper vi deg med å oppfylle det her – og det tilpassede munnbindet ditt vil føles like godt ut som det ser ut. Disse gjenbrukbare munnbindene er ikke medisinske produkter eller personlig verneutstyr (PVU).