Loading...

Eevo-termoflaske i rustfritt stål – 500 ml

En termoflaske som rommer en halv liter væske – perfekt for både varme og kalde drikker. Design den med et foto, en logo eller et kunstverk.
Underlagsfarge:
Hvit
Dekorasjonsteknologi

Termoflaske som holder temperaturen på drikken din.
  • 304 rustfritt stål
  • Kapasitet på opptil 500 ml
  • Dobbel vegg
  • Holder varm drikke varm i opptil 12 timer og kald drikke kald i opptil 24 timer
  • Pop-up-lokk for enkel helling

Dekor: Digitalt blekktrykk (ubegrenset med trykkfarger. Myk følelse. Ingen designbegrensninger). 

Vaskeanvisninger: Denne flasken må vaskes for hånd. Kan ikke brukes i mikrobølgeovn eller vaskes i vaskemaskin.

Rykende varm eller iskald? Isolerte vannflasker holder drikken kald om sommeren og rykende varm om vinteren. Eevo-termoflasken har plass til en halv liter væske og er laget av 304-rustfritt stål. Den holder te, kaffe og kakao varm i opptil 12 timer eller kald drikke kald i opptil 24 timer.

En personlig tilpasset suvenir Det som gjør denne flasken spesiell, er at du kan trykke et bilde på den – det kan være et design, en firmalogo eller et spesielt minne med familien, venner eller kjæledyret. Den er også flott når du skal markedsføre bedriften, klubben eller saken din.

Gjør den din på noen få trinn Last opp bildet ditt for å se hvordan flasken vil se ut i designstudioet vårt. Du kan også lagre designet hvis du vil dele det med familie eller kolleger først. Så tar vi oss av resten. Flaskene med bilde hele veien rundt leveres klare til bruk eller til å gi bort.

Produktfunksjoner
Produkt-id
PRD-4KQIZP0J
Type
Termoflaske